L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 26/01/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 26/01/2016

26/01/2016 00:10:01
L'Informatiu 2 - 26/01/2016 L'Informatiu 2 - 26/01/2016
L'Informatiu 2 - 26/01/2016 00:10:01 26/01/2016
Sinopsis
  • El rei Felip VI comença demà la nova ronda de consultes amb els líders polítics per designar un candidat a la investidura com a president del govern. / Mentrestant avui hi ha hagut la primera reunió de la Mesa i la junta de portaveus del congres. Entre altres, han ratificat la decisió de la mesa de donar llum verda a que ERC tingui grup parlamentari propi al marge d'IU i Bildu. Joan Tardà serà el portevau del grup i Gabriel Rufián el portaveu adjunt.
  • Qui també començarà demà una ronda de contactes és el president de la Generalitat. Ho farà amb els representants de ls partits polítics catalans. L'obirarà la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, que avui s'ha mostrat disposada a arribar a acords amb el govern de Puigdemont si abandona el procés independentista....
  • A Tarragona, l'alcalde socialista, Josep Fèlix Ballesteros, ha declarat avui als jutjats com a investigat. Ell i altres 10 persones són investigades -arran d'una denúncia de la CUP- pel contracte i els pagaments, suposadament fraudulents, a l'empresa Inipro.
  • El govern català ha donat avui llum verda al projecte de llei de canvi climàtic, que preveu gravar amb un impost els vehicles més contaminants. / Els vells telèfons mòbils que ja no fem servir poden tenir una segona vida. Avui se celebra el dia mundial del reciclatge de mòbils, una jornada per prendre consciència de que més d'un 90% dels components de cada telèfon es poden reutilitzar.
  • Un equip de l'Informatiu ha pogut entrar a la Masia del germans Roca, un espai on s'investiga, s'ensenya i s'aprèn no només sobre com aconseguir la millor cuina, sinó també com tenir els millors estris per fer-la possible. Ara, per exemple, els Roca han aconseguit una nova patent que permet cuinar a baixa temperatura a casa i, per tant, millora la textura i el gust dels aliments
  • Els Mossos investiguen l'origen d'un incendi que aquesta matinada ha cremat una quarentena de vehicles aparcats en un carrer prop del Park Güell de Barcelona.
  • El Barça rep demà a l'Athlètic de Bilbao, en la tornada dels quarts de final de Copa.
  • Los Secretos, la mítica banda madrilenya dels 80's i 90's, continuen en actiu i treballant en projectes nous. Avui toquen a Barcelona en el marc del Festival Mil·leni.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán