L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 25/05/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 25/05/2016

25/05/2016 00:10:20
L'Informatiu 2 - 25/05/2016 L'Informatiu 2 - 25/05/2016
L'Informatiu 2 - 25/05/2016 00:10:20 25/05/2016
Sinopsis
  • Són imatges d'aquest matí del barri de Gràcia, amb les restes dels disturbis encara visibles al carrer. El local desallotjat dilluns pels mossos torna a estar segellat després dels nous enfrontaments d'anit. Les destrosses es van reparant mentre els veïns estan dividits entre la desqualificació i la comprensió cap als okupes./ La batalla campal entre manifestants i mossos d'esquadra ha deixat aquest cop mitja dotzena de ferits i un rastre de desperfectes en contenidors, motos i mobiliari urbà... però no hi va haver detinguts.
  • A aquesta hora, el director del Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, està donant al Parlament els detalls dels incidents. Al matí el conseller d'Interior ja donava tot el seu suport als Mossos i considerava que la policia ha actuat correctament davant una minoria violenta. De la seva banda, el ministre d'Interior en funcions assegura que els aldarulls són la conseqüència de governar amb el suport dels extremistes. El ministre es referia indirectament a la CUP, formació els vots de la qual necessita el govern català per tirar endavant el projecte de pressuspostos que va presentar ahir.
  • Mentrestant aquest matí s'ha reunit la taula Estartègica del Corredor Mediterrani, una infraestructura llargament reclamada per administracions, partits, empresaris, sindicats i entitats.El president Puigdemont ha destacat el consens social i polític i ha demanat al govern que surti del 26J que prioritzi aquesta obra essencial, diu, per a l'economia espanyols i europea. L'oposició i els agents socials també hi estan d'acord.
  • Avui s'ha formalitzat el pacte entre Barcelona en Comú i el Partit Socialista 
  • Continuen arribant a Espanya els refugiats provinents de diversos punts d'Europa. Avui aterren a Madrid provinents d'Itàlia un segon grup amb 27 refugiats; 13 dels quals s'allotjaran a Tarragona.
  • El Barça ja treballa en la confecció de la plantilla per la pròxima temporada
  • El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat avui la programació per a la temporada que ve
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán