L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 21/09/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 21/09/2016

21/09/2016 00:10:08
L'Informatiu 2 - 21/09/2016 L'Informatiu 2 - 21/09/2016
L'Informatiu 2 - 21/09/2016 00:10:08 21/09/2016
Sinopsis
  • Catalunya tindrà un paper protagonista en el primer ple del Congrés dels Diputats. La junta de protaveus ha donat aquest matí llum verda a que es voti la creació d'una comissió d'investigació - que amb tota seguretat tirarà endavant - sobre les converses del ministre de l'Interior amb el director de l'Oficina Antifrau per determinar si es van usar els parells de l'estat per anar contra líders independentistes. Tots els grups han donat suport a la petició... menys els populars, que han criticat al PSOE per fer el joc als independentistes
  • Fernández Díaz considera lamentable que la primera comissió d'investigació que pot arribar a crear-se al Congrés, dotze anys després de la relativa a l'11-M, sigui per investigar el ministeri de l'Interior. I ha estat molt dur amb el PSOE.
  • Els nous responsables de l'antiga Convergència defensen el nom amb el que pretenen inscriure el seu nou partit. BETA Consideren que el Partit Demócrata Europeu i Català no es incompatible amb cap altra formació registrada i no han volgut entrar amb polèmica amb l'eurodiputat Ernest Maragall que ja ha presentat un escrit al ministeri de l'Interior advertint que el seu germà Pasqual va inscriure l'any 98 un Partit Català d'Europa.
  • D'altra banda es manté la crisi dins del grup parlamentari de Catalunya si que es Pot per les discrepàncies entre Iniciativa i Podem sobre el paper dels seus dirigents dins del grup.
  • Ja hi ha data per al judici per l'expoli al Palau de la Música. Finalment els 16 acusats seuran a la banqueta entre el gener i l'abril de l'any que ve.
  • Aquest que veieu és el cotxe del president de la Generalitat , que ha rebut l'impacte de la roda d'un camió. Ell mateix ha penjat la imatge a les xarxes socials, felicitant la perícia de la conductora, una mosso d'esquadra, que ha evitat mals majors.
  • I Barcelona serà demà una de les ciutats del món que fa una aposta més gran pel Dia Mundial Sense Cotxes, que per primer cop es farà en dia laborable.
  • El Barça rep aquesta nit al camp nou a l'Atlètic de Madrid. Simeone no ha guanyat mai al camp nou però va eliminar els cules als quarts de final de la darrera champions. Luis Enrique ha donat aquest matí la llista de convocats, on un cop més n'ha quedat fora Aleix Vidal./ Demà serà el torn de l'Espanyol de Quique Sánchez Flores. Els blanc-i-blaus buscaran a Pamplona la primera victòria a la Lliga.
  • Leonard Cohen fa avui 82 anys. I per celebrar-ho el trobador canadenc (com se'l coneix) publica avui un nou single com a avançament del disc que treurà el mes vinent.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán