L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 03/02/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 03/02/2016

03/02/2016 00:10:17
L'Informatiu 2 - 03/02/2016 L'Informatiu 2 - 03/02/2016
L'Informatiu 2 - 03/02/2016 00:10:17 03/02/2016
Sinopsis
  • Pedro Sánchez començarà aquesta tarda amb Coalició Canària i amb Esquerra Unida la ronda de contactes amb els grups per assegurar-se la investidura i poder formar govern.
  • Al Parlament català, el ple ha donat aquest migdia el vist-i-plau a la pròrroga dels pressuspostos del 2015. Han votat a favor Junts pel Sí i 5 diputats de la CUP, mentre que els altres 4 s'han abstingut. És la primera vegada que es visualitza el pacte de governabilitat. La resta de grups ha votat en contra. Els partits sobiranistes han anunciat que treballaran conjuntament en l'elaboració dels comptes d'aquest any per poder encarar l'emergència social com més aviat millor.
  • Abans la cambra ha celebrat la primera sessió de control al President, que també ha tingut un caire econòmic ja que Puigdemont, en resposta a la líder de l'oposició, ha assegurat que no promourà ni liderarà cap negociació sobre un altre model de finançament. Puigdemont ha afegit que l'objectiu és avançar cap a la independència i ha matissat que el seu programa no és el de la CUP.
  • El Cristian ha estat acusat injustament durant dos anys de pederàstia com a professor de primària en un col·legi de Molins de Rei. Ara s'ha arxivat la causa perquè els mossos es van equivocar de persona. Però el malson que ha passat és difícil de superar.
  • I en aquesta escola de Cassà de la Selva, la direcció va decidir expulsar durant 1 setmana a tres nens, de 9 anys, acusats de fer bullying a un company.
  • Després de la vaga d'ahir al metro de Barcelona, avui l'han feta els autobusos./ A l'assemblea dels treballadors, els sindicats convocants han decidit fer 2 hores de vaga per torn entre el 15 i el 19 de febrer. Però han acordat no coincidir amb el Mobile World Congress del 22 al 25 de febrer./ L'aerolínia Easyjet ha inaugurat aquest matí, amb aquest bateig, una nova base operativa al Prat. / La Generalitat s'ha compromés a acabar el ramal de la línia 9 i 10 cap a la Zona Franca i el barri de la Marina i començar les obres d'aquí dues setmanes. El govern vol arribar a un acord amb l'ajuntament per obrir algunes estacions el 2017.
  • Barça i València inicien aquesta nit al Camp Nou les semifinals de la Copa del Rei. Luis Enrique ha donat descans a Alves i Mascherano mentre que els valencians venen amb Txerisev, cedit per Reial Madrid./ La Fiscalia brasilera de Santos ha denunciat el jugador blaugrana, el seu pare, Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell per presumpta evasió fiscal i falsificació documental.
  • "Cabaret maleït" tanca un cicle de la companyia Circ del Horrors que, aquest cop, aposta més per la música i la dansa... i per la participació dels espectadors.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán