L'Informatiu: L'Informatiu - 18/05/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 18/05/2016

18/05/2016 00:28:11
L'Informatiu - 18/05/2016 L'Informatiu - 18/05/2016
L'Informatiu - 18/05/2016 00:28:11 18/05/2016
Sinopsis


Arnaldo Otegi manté una agenda força plena de trobades a la cambra catalana. Ho ha fet amb diputats de Junts pel Sí, la CUP i Catalunya sí que es pot, i ho farà amb la presidenta del Parlament. Otegi pronunciarà una conferencia aquest vespre a la fàbrica Fabra i Coats de Barcelona organitzada pel Centre Internacional Escarré i la campanya Free Otegi.


De la seva bada, Ciutadans i el Partit Popular s’han reunit també al Parlament amb les associacions de víctimes del terrorismo, i han rebutjat la visita d’Otegi. Des del Govern espanyol, el ministre d’exteriors en funcions, José Manuel García Margallo, ha lamentat la visita d’Otegi.


Aquesta tarda està previst el debat al ple. Els impulsors de la iniciativa per a una nova llei que reempaci l'actual LEC demanen que no es tiri per terra la feina feta des del 2013 a favor de l’ensenyament públic. Junts pel Sí i el PP presentaran esmenes a la totalitat, fet que impediría tirar endavant el debat.


Interior investiga la filtració de les dades de més de 5.000 agents del Sindicat dels Mossos d’Esquadra. Pirates informàtics han entrat a la base de dades del sindicat amb deixat al descobert durant hores dades personals dels mossos.


El jutjat de Santa Coloma de Farnés ha decretat presó provisional pel conductor que dilluns va atropellar mortalment una nena de 4 anys i va ferir greument la seva mare i després va fugir. El conductor va donar positiu en les proves d’alcohol i drogues.


Ja ha nascut el primer nadó de la sanitat pública catalana gràcies a la vitrificació d’òvuls. Es tracta d’una técnica de congelació que ha permès a la mare preservar la fertilitat després d’un tractament de cáncer i donar a llum un fill sa.


La plantilla del F.C. Barcelona fa avui un dinar de germanor pensant en el darrer repte de la temporada. Serà diumenge a Madrid a la final de Copa contra el Sevilla.
 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán