L'Informatiu: L'Informatiu - 09/02/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 09/02/16

09/02/2016 00:28:15
L'Informatiu - 09/02/16 L'Informatiu - 09/02/16
L'Informatiu - 09/02/16 00:28:15 09/02/2016
Sinopsis


Nou matí de caos a Rodalies de Barcelona. Aquesta vegada s'ha paralitzat tot el servei a la ciutat ja que els principals túnels per on viatgen els combois s'han omplert de fum com a conseqüència d'un incendi que ha començat de matinada a una estació abandonada. Més de 72 mil usuaris s'han vist afectats per una situació que també ha provocat problemes al metro. Estacions col·lapsades i gent buscant transport alternatiu ha estat la imatge de tot el matí. A migdia s'ha reestablert tot el trànsit que ara va recuperant la normalitat.

La bola de les denúncies per abusos sexuals als maristes es fa gran. Els Mossos van detenir al desembre passat un monitor de menjador del centre de primària de carrer Antoni Campmany, a Sants. Sembla que hi hauria 4 denuncies contra aquest jove de 30 anys que està en llibertat amb càrrecs i amb ordre d'allunyament del centre.

L'actualitat judicial ve molt carregada aquests dies. A Palma s'ha reprès el judici pel cas Nóos amb la presència de la Infanta Cristina i el seu marit. Avui primeres declaracions d'alguns dels acusats que han arribat a un acord al acceptar el fets. Mentrestant, a l'Audiència Nacional màxima expectació per la declaració de demà de Jordi Pujol i la seva dona en la que hauran d'explicar l'origen dels seus diners.

Mariano Rajoy i Pedro Sánchez es reuniran divendres a les 5 de la tarda al Congrés dels Diputats. Mentrestant, Carme Chacón ha defensat avui que el document base de la negociació no parli ni de Catalunya ni desenvolupi el model federal perquè l'objectiu inicial és plantejar temes generals i no concrecions.

Als esports pendents de l'Espanyol, Constantin Galca té les hores comptades després del contundent 0 a 5 encaixat anit contra la Reial Societat. El consell d'Administració es reunirà aquesta tarda per tractar la seva destitució i trobar-li un substitut. L'andalús Joaquín Caparrós és el més ben situat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán