L'Informatiu: L'Informatiu - 05/02/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 05/02/16

05/02/2016 00:28:25
L'Informatiu - 05/02/16 L'Informatiu - 05/02/16
L'Informatiu - 05/02/16 00:28:25 05/02/2016
Sinopsis


El govern en funcións porta al Constitucional la creació de la conselleria d'Exteriors. El Consell de Ministres en demana la suspensió ja que abarca competències exclusives del govern central i pretén internacionalitzar un procés que està contra la llei. El mateix conseller Raül Romeva acaba de dir que tot el que s'està fent és dins la legalitat i que l'executiu català aseguirà fent acció exterior.

A aquesta hora pendents de la trobada a Madrid entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. L'altra trobada del día és la que han mantingut Carles Puigdemont i Ada Colau.  La reunió ha servit per desencallar el metro cap a la Zona Franca, que finançarà en part l'ajuntament, i també s'ha reafirmat en la connexió del tramvia que, si els informes ho aconsellen, serà per la Diagonal. A més, el govern català admet que el deute amb la ciutat és de 109 milions d'euros.

Commoció pel cas d'abusos sexuals que s'ha denunciat a l'escola els Maristes de les Corts. Denuncien a un antic professor d'educació física expulsat des del 2011 quan va admetre haver abusat d'un alumne. Ara el pare d'un altre afectat busca més víctimes.

És el dissenyador de sabates més celebre: Manolo Blahnik que avui és la gran estrella de l'últim dia de la passarel.la 080 de Barcelona. Hem parlat amb ell i ens ha dit que les claus del seu èxit són: la passió i no seguir la moda.

La final de la Copa del Rei està pràcticament servida. Després de l'exhibició del Barça contra el València, el Sevilla també va golejar el Celta per 4 a 0 en l'anada de semifinals. Mentrestant, el pare de Neymar confirma que l' oferta de 190 milions és del Manchester United i Alves diu que si el club no el renova estan bojos.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán