L'Informatiu: L'Informatiu - 24/12/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 24/12/2015

24/12/2015 00:26:35
L'Informatiu - 24/12/2015 L'Informatiu - 24/12/2015
L'Informatiu - 24/12/2015 00:26:35 24/12/2015
Sinopsis
  • Els mercats encara són plens de gent fent les últimes compres pels àpats de nadal, peix, marisc, aviram, xai, fruita...i com no, els torrons. Ingredients tradicionals o d'altres més innovadors, segons el gust i les possibilitats de cadascú./ A moltes llars catalanes el tió és a punt per desvetllar, aquesta nit, el contingut de la seva panxa.
  • Doncs, això fer esport per allò de fer forat i encabir-nos els torrons com a postres. L'altra de les grans tradicions gastronòmiques de Nadal. El gremi de pastissers de Catalunya diu que vendran més d'un milió d'unitats de torró artesà, a un preu que es manté, entre 35 i 49 euros el quilo.
  • I una altra tradició que va a l'alça és la del tió. Molts nens el faran cagar en una de les tradicions que, amb els anys, més s'ha consolidat. Aquesta i la de l'arbre de Nadal. Enguany, els cultivadors d'avets esperen vendre'n entre un 10 i un 20 per cent més que l'any passat.
  • Nous horaris del transport públic de Barcelona per aquests dies festius
  • La bronquiolitis és a aquestes alçades de l'any la responsable del 90 per cent dels ingressos en pediatria.
  • Finalment a Sabadell... la CUP prepara ja el pavelló on farà la seva assemblea nacional per decidir si accepta la proposta de Junts pel Sí per a la investidura de Mas. Més de 3.500 persones hi participaran.. .i el debat durarà tot el dia./ El president del govern ha felicitat les festes a tots els contingents de l'exèrcit espanyol destinats a l'estranger./ Pedro Sánchez ha contactat aquest matí amb Albert Rivera per anunciar-li que NO donarà suport a la investidura de Mariano Rajoy. / Felip sisè farà aquesta nit el seu segon discurs de Nadal com a monarca
  • El Museu del Barça ja llueix els últims trofeus conquerits aquest 2015./ El Barça tancarà l'any el dia 30 contra el Betis./ Doble victòria catalana a la Lliga ACB. Barça i Manresa es van fer forts a casa
  • I en motor recordem que la setmana vinent arrenca una nova edició del ral.li Dakar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán