L'Informatiu: L'Informatiu - 01/02/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/02/16

01/02/2016 00:27:57
L'Informatiu - 01/02/16 L'Informatiu - 01/02/16
L'Informatiu - 01/02/16 00:27:57 01/02/2016
Sinopsis


La política espanyola comença la setmana amb intensitat i demà el Rei haurà de decidir si proposa algun candidat a la investidura. Aquest matí han passat per Sarsuela els d'En Comú Podem i Ciutadans. El primer manté l'aposta per un govern d'esquerres. Al darrera Rivera que s'acosta al PSOE però no a Podem. Tots dos rebutgen, per tant, la proposta socialista de negociar a tres bandes. Rajoy, de la seva banda, sembla que descartarà presentar-se a la investidura.

Nova operació dels Mossos contra el tràfic de drogues als barris de La Mina i el Besos a Barcelona i Sant Adrià. Avui s'han fet una trentena de detencions i  d'escorcolls. Es tracta de la segona part de l'operació que ja es va fer al novembre passat i en la que es van desarticular deu grups de venda de drogues.

Són Josep Maria Bartomeu i Sandro Rossell entrant a l'Audiència Nacional, aquest matí, investigats pels delictes de corrupció entre particulars i estafa en el fitxatge de Neymar. Tots dos s'han negat a declarar i s'ha remés a la declaració de fa un any on van dir que l'operació era legal. Demà està citat el jugador.

L'Espanyol se situa a només dos punts del descens després de perdre al Bernabéu per un contundent 6 a 0. Els blanc-i-blaus van oferir una imatge decebedora i el Madrid els va passar per sobre amb tres gols de Cristiano. El porter Arlauskis i el defensa Duarte van tenir un debut desafortunat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán