L'Informatiu: L'Informatiu - 17/02/17 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 17/02/17

17/02/2017 00:28:35
L'Informatiu - 17/02/17 L'Informatiu - 17/02/17
L'Informatiu - 17/02/17 00:28:35 17/02/2017
Sinopsis

La Infanta Cristina absolta i Iñaki Urdangarín condemnat a 6 anys i 3 mesos de presó. Són els titulars més destacats de la sentència del cas Nóos que s'ha fet pública aquest migdia. El tribunal considera que la germana del rei no va col·laborar en dos delictes fiscals del seu marit, com l'acusava Manos Limpias.
 
Pel que fa al seu marit, el text el considera culpable dels delictes de prevaricació, falsedat documental i malversació. 
També han estat condemnats a 8 anys de presó el soci d'Urdangarín, Diego Torres, i a 3 anys Jaume Matas.

Recuperarem les importants novetats en la lluita contra el VIH que han desenvolupat un grup de científics catalans. A més, Barcelona repetirà aquest estiu la prova pilot de la platja per gossos al costat del Fòrum. Creuen que encara hi ha aspectes a millorar i, per tant, hi haurà més mesures higièniques i de protecció. La platja funcionarà de l'1 de juny al 25 de setembre.

Avui és el dia, Saber y Ganar fa 20 anys. Tal dia com avui del 1997, La 2 estrenava un concurs cultural que s'ha convertit en tot un èxit pel seu rècord d'emissió ininterrompuda, per les seves xifres d'audiència cada dia i pel carisma del seu presentador: un incombustible Jordi Hurtado que avui farà part del programa en directe.

El Barça recorre al Tribunal administratiu de l'Esport la sanció a Luis Suárez. El Comitè d'Apel·lació va ratificar els dos partits que li va imposar Competició i que li impedirien jugar la final de Copa. A la lliga, l'Espanyol viatja a Madrid amb les novetats de Piatti i Diop.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán