L'Informatiu: L'Informatiu - 10/02/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 10/02/16

10/02/2016 00:28:00
L'Informatiu - 10/02/16 L'Informatiu - 10/02/16
L'Informatiu - 10/02/16 00:28:00 10/02/2016
Sinopsis

Jordi Pujol i Marta Ferrusola són des de fa 4 hores a l'Audiència Nacional on han estat cridats a declarar investigats per un delicte de blanqueig de diners en relació a la fortuna de la família. L'expresident ha respost a les preguntes del jutge De la Mata i en principi, la seva dona no farà el mateix i no voldrà declarar.

El president de la Generalitat ha tancat amb la CUP la ronda de contactes amb els partits polítics. Una trobada que encara dura i que arriba en un moment en que alguns moviments cupaires demanen replantejar el pacte amb Junts pel sí i no garantir el suport als pressupostos.

Tranquil·litat aquest matí a la xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona després del caos d'ahir. Avui hem tornat a l'estació en desús on va començar el foc. Adif hi ha instal·lat vigilància per evitar que hi tornin a entrar i s'hi puguin tornar a acumular escombraries. De fet, a la zona es calcula que hi malviuen més de 400 persones en situació de vulnerabilitat.

En l'escàndol pels abusos sexuals als Maristes de Sants-Les Corts, la comunitat educativa es pregunta què va fallar, quan ja són 5 els professors d'aquest centre denunciats. El departament d'Ensenyament revisarà els protocols d'actuació i el Síndic de Greuges ha convocat per dilluns una reunió amb les administracions implicades.

Als esports, el Barça ja és a València on aquest vespre ha de certificar el seu pas a la final de Copa. El 7 a 0 d'avantatge de l'anada ha fet que Luis Enrique doni descans a molts titulars. Entre ells, Neymar Júnior...del futur del qual se'n parla i molt. Es diu que els dos equips de Manchester, el City i l'United estan disposats a pagar la clàusula de 190 milions d'euros.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán