L'Informatiu: L' Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L' Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2018

08/09/2018 00:27:32
L' Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2018 L' Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2018
L' Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2018 00:27:32 08/09/2018
Sinopsis

Primer viatge de les autoritats en el nou tram de la línia L10 sud del metro de Barcelona que aquesta tarda arriba als barris de la Marina, després de 40 anys de reivindicacions dels seus veïns i associacions. Amb l'entrada en funcionament de les estacions de Foneria i Foc, el suburbà arriba per fi, doncs, a la Zona Franca, l'única part de Barcelona fins ara encara desconnectada d'aquest servei.

A tres dies de La Diada Govern i PP han triat Catalunya per reunir els seus. El PP amb la seva primera junta directiva sota mandat de Pablo Casado i el minstre de Foment per commemorar els primers 100 dies de Sánchez com a president. La demanda de l'oposició que el govern torni a aplicar el 155 ha centrat els discursos.

Granollers recupera la normalitat després de la tempesta que ahir a la tarda va deixar 80 litres per metre quadrat. El fort vent es va endur aquesta tanca i milers d'abonats es van quedar sense llum al Vallès Oriental. Les tempestes també van ser torrencials en alguns casos com els 40 litres de Badalona en només mitja hora. El 112 ha rebut 700 trucades sobretot per inundacions de baixos per unes tempestes que també van afectar amb força el Maresme i Osona.

Què fer en cas de separació o divorci? On adreçar-se? A L'Informatiu avui us parlarem d'una aplicació mòbil que orienta i ajuda a resoldre els conflictes en processos de divorci i separació, sobretot quan hi ha fills petits. Una eina pionera creada pel Departament de Justícia.

Aquesta nit arrenca a Wembley l'era de Luis Enrique com a nou seleccionador espanyol. El combinat nacional s'enfronta a Anglaterra en la seva estrena a la Lliga de Nacions i en directe per La 1 de TVE. Tota l'atenció estarà centrada en quins són els canvis del tècnic asturià. L'aposta a la porteria i saber qui cobreix les absències de Piqué, Iniesta, Silva i Jordi Alba són els principals dubtes de la nova selecció de Luis Enrique.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán