L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 06/10/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 06/10/2012

06/10/2012 00:25:46
L'Informatiu Cap de Setmana - 06/10/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 06/10/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 06/10/2012 00:25:46 06/10/2012
Sinopsis

El president de la Generalitat adverteix que Catalunya no ha de caure en les provocacions que aixeca el proces sobiranista tant des de fora com des de dins del pais. I anima, davant les joventuts nacionalistes, a Girona, a no fer cas dels discurs de la por. Alicia Sánchez Camacho, des del partit Popular, ha acusat avui a Mas de portar a Catalunya a abocar-se al precipici per no saber gestionar els pressupostos. L'actualitat politica del dia passa tambe per diversos actes del PSC, Inicitiva i Esquerra Republicana.

Es l'afirmacio del , fins fa molt poc, conseller del Banc Central Europeu, Jose Manuel Gonzalez Paramo. Un dels espanyols mes influents en economia i ara professor visitant de l'IESE, la prestigiosa escola de negocis de l'Universitat de Navarra ha parlat amb Televisio Espanyola de les perspectives de treball dels joves i dels emprenedors.

El fenomen mediatic i juvenil de la saga Crepusculo converteix en una festa pels fans i el primer cap de setmana del Festival de cinema de Sitges. La presencia d'un dels actors de la saga, anima l'ambient a l'entorn del genere mes popular d'un certamen que arriba a la seva edicio numero 45 amb mes de 250 projeccions.

300 corredors participen a la "Trenkakames", la cursa de llarga distancia (82 quilòmetres) que recorre el Baix Penedes. Es una de les 16 curses que puntuen a la copa catalana, en un esport de resistencia que vol un gran esforç fisic. Els metges adverteixen que a mes d'entrenar els cada cop mes nombrosos federats s'han de fer diverses proves mediques.

Mourinho diu que Madrid i Barça arriben al classic de dema al Camp Nou igualats de forces. Assegura que el seu equip ha canviat la mentalitat i que ja hi confia cegament. Els blancs no tenen cap baixa mentre que els blaugrana comprovaran aquesta tarda si Pique es recupera a temps per substituir Puyol.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán