L'Informatiu: L'informatiu en 3 minuts - 08/08/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3 minuts - 08/08/2018

08/08/2018 00:02:42
L'informatiu en 3 minuts - 08/08/2018 L'informatiu en 3 minuts - 08/08/2018
L'informatiu en 3 minuts - 08/08/2018 00:02:42 08/08/2018
Sinopsis

ALCANAR, UN ANY DESPRÉS: LA LOCALITAT ON ELS TERRORISTES PREPARAVEN ELS ATEMPTATS COMMEMORARÀ EL 17-A
Alcanar es prepara per commemorar el primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Aquesta localitat s'havia convertit en l'epicentre de la cèl·lula terrorista creada a Ripoll i on preparaven els grans atemptats que es van veure frustrats per l'explosió de la casa el dia abans dels atacs. Ara, un gran solar ocupar l'espai de la casa i els afectats prefereixen oblidar el que van viure.
REPROVEN COLAU: L'OPOSICIÓ CRITICA LA GESTIÓ DE L'AJUNTAMENT DE FENÒMENS COM EL TOP MANTA O ELS NARCOPISOS
Reunió extraordinària de la comissió de seguretat de l'ajuntament de Barcelona. L'oposició ha reprovat l'alcaldessa perquè assegura que la ciutat s'ha convertit en un lloc incívic i insegur i acusen Colau d'haver abandonat Barcelona
FITA MÈDICA DESTACADA: ESPANYA I ITÀLIA FAN EL PRIMER TRASPLANTAMENT CREUAT DE RONYÓ DEL SUD DE EUROPA
Les extraccions i els trasplantaments s'han realitzat a la fundació Puigverd i a un hospital de Pisa, a Itàlia. Tant els donants com els receptors estan en perfecte estat. Aquest tipus de trasplantament és molt més complex per la distància i requereix de més coordinació.
COMENÇA LA VEREMA: LA RECOL·LECCIÓ NOCTURNA DEL SEGRIÀ INAUGURA LA TEMPORADA A EUROPA
Comença oficialment la temporada de verema a europa amb la tradicional recol·lecció nocturna als cellers Raimat al Segrià. Cullen els brots de manera manual i de nit per preservar les característiques del raïm. Aquest any esperen un 10% més de producció que l'any passat i de bona qualitat per les condicions meteorològiques.
EL BARÇA, AL MERCAT: L'ESPANYOL RET HOMENATGE A LA FIGURA DE JARQUE I EL GIRONA JA PENSA EN LA VISITA DEL R. MADRID
El Barça continua centrat en reforçar-se amb Pogba mentre es perfilen els últims detalls de l'adéu de Yerry Mina. A l'Espanyol avui homenatge a la figura de Dani Jarque en el novè aniversari de la seva mort. I a Girona ja s'han posat a la venda les entrades per la visita del Reial Madrid a Montilivi.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán