L'Informatiu: L'Informatiu - 22/04/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 22/04/16

22/04/2016 00:28:11
L'Informatiu - 22/04/16 L'Informatiu - 22/04/16
L'Informatiu - 22/04/16 00:28:11 22/04/2016
Sinopsis


El Consell de Ministres ha aprovat portar tres lleis del Parlament al Constitucional. Es tracta de l'impost als pisos buits, part de la llei de governs locals i la normativa sobre igualtat d'homes i dones. De totes tres en demana la suspensió. Una decisió que arriba després que a la reunió entre Rajoy i Puigdemont tractessin apartar la política de la justícia. El ministre de Justícia diu que aquestes lleis invaexen competències de l'estat. Actualment hi ha 30 recursos del govern i 50 de la Generalitat.

Ada Colau ho té molt difícil per aprovar els pressupostos. La CUP ha anunciat avui que no li donarà suport però que està disposada a seguir negociant. Per tant, i de moment, amb els vots d'Esquerra i el més que probable sí del PSC, Colau no podrà tirar endavant els seus comptes. En principi, l'alcaldessa ha convocat un ple extraordinari per dilluns vinent.

Els mossos busquen l'autor dels trets que aquesta matinada han mort un jove dominicà de 28 anys a una discoteca de Barcelona. Els fets han començat per una baralla, sembla que per temes de drogues, a l'interior de la sala. La víctima ha rebut dos trets i els equips d'emergència no l'han pogut reanimar.

Llibreters i floristes esperen amb ganes el dia de Sant Jordi. Avui els hem vist fer els últims preparatius d'una jornada en la que esperen vendre més de 6 milions de roses i igualar el milió i mig de llibres venuts l'any passat. Una diada, que en caure en dissabte, ha tingut avui ja moltes celebracions prèvies a escoles, empreses i també institucions.

La lliga viurà demà un nou capítol de la lluita pel títol entre Barça, Atlético i Reial Madrid. Els blaugrana rebran l'Sporting, un rival que Luis Enrique considera perillós tot i que està en zona de descens. Els blancs visitaran Vallecas amb la baixa de Cristiano Ronaldo i  els matalassers jugaran amb el Màlaga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán