L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 25/11/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 25/11/2015

25/11/2015 00:09:53
L'Informatiu 2 - 25/11/2015 L'Informatiu 2 - 25/11/2015
L'Informatiu 2 - 25/11/2015 00:09:53 25/11/2015
Sinopsis

Milers de dones com la Isabel pateixen aquesta xacra amb perill de perdre la vida. En el que portem d'any a Catalunya sis dones han mort a mans de les seves parelles. I els mossos han rebut 11.000 denúncies. Avui, Dia Mundial de la Violència de Gènere, els experts alerten que l'educació és bàsica per erradicar-la en l'ambit familiar i laboral./ Les entitats que treballen amb dones, han reclamat un Pla de prevenció integral i han demanat a les administracions que desleguin les lleis d'igualtat ja aprovades./ Una nova aplicació mòbil permet a les dones denunciar casos de maltractament de manera anònima a través d'un sistema de geolocalització.


D'aquí una setmana comença la campanya electoral per les generals... un nou termini de negociació entre Junts pel Sí i la CUP que sembla que també se superarà. Artur Mas anuncia que Junts pel Sí concretarà públicament la seva oferta de reestructurar el govern en tres àrees de pes.../ I ja coneixem algun detall més de com pagarà el ministeri d'hisenda a la Generalitat els més de 3 mil milions pendents del Fla. El Ministeri ha confirmat que ho fraccionarà en uns deu pagaments, que s'aniran fent a mida que comprovin que es compleix amb les condicions.

Torna la neu al Pirineu. A aquesta hora neva amb ganes, sobretot al Pirineu de Lleida. El vent també bufa amb força a l'Empordà i al Delta de l'Ebre./ L'estació de Masella, al Pirineu gironí, és la primera de la península ibèrica en inaugurar la temporada d'esquí. / A Barcelona també preparen la campanya de Nadal amb algunes novetats respecte a anys anteriors. L'ajuntament, que ja va prescindir de la pista de gel a la Plaça catalunya, té previstos una setantena d'actes gratuïts


Després de 8 setmanes, el trident blaugrana va tornar a disfrutar i a fer disfrutar els aficionats. Messi,Suárez, i Neymar van liquidar la Roma amb una nova exhibició de joc i gols, allargant la felicitat després del 0-4 del Bernabeu./ Els de Luis Enrique preparen a partir d'avui el partit de lliga contra la Reial Societat.

Madonna tornarà a repetir aquest vespre l'èxit al Sant Jordi. Però no és l'única gran cita musical del dia... perquè el Festival de Jazz de Barcelona rep NENEH CHERRY, un dels noms propis del jazz i la fusió actuals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán