L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 31/08/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 31/08/2015

31/08/2015 00:06:52
L'Informatiu 2 - 31/08/2015 L'Informatiu 2 - 31/08/2015
L'Informatiu 2 - 31/08/2015 00:06:52 31/08/2015
Sinopsis

A Catalunya seguim pendents de les conseqüències dels registres policials a la seu de Convergència i la seva fundació Catdem. Avui, després de la primera reunio de la direcció del partit, Josep Rull ha dit que Mas respondrà a les preguntes que li facin a la compareixença ja prevista al Parlament per aquest dimecres 

Socialistes, PP, Iniciativa i Ciutadans no confien de tot en la voluntat d'Artur Mas i han registrat una petició per tal que s'ampli l'ordre del dia de la compareixença prevista per dimecres i hi hagi un apartat exclusiu pels dubtes sobre les comissions del 3 per cent. En tot cas demanen a Esquerra Republicana i als membres de Junts pel si a que se sumin a la petició d'explicacions...

COLAU NO ANIRÀ A LA DIADA

LA ALCALDESSA CONSIDERA ELECTORALISTA LA CONVOCATORIA DE LA MANIFESTACIÓ

Per Colau   la convocatoria  fa refrència explicíta a les eleccions del 27S  i diu que això li impedeix d'assistir hi en el seu paper institucional. L'alcaldessa també ha confirmat que la seva formació, Barcelona en Comú, s'bastindrà en la votació perquè Barcelona formi part de l'AMI. Això, de fet impedeix lpadhesióa utomàtica perquè CiU, ERC i la CUP que han convvat el debat no sum,en majoria absoluta.  Per Colau, la votació té finalitats electoralistes. 

ACCIDENTS A CATALUNYA

LA MORTALITAT A LES CARRETERES AUGMENTA UN 19% DES DE GENER

'última, anit, a la C-16 a Casserres, on dos turismes han xocat frontalment. Una altra persona va perdre la vida dissabte al vespre a la C-31 a Palamós. Amb aquestes ja són 113 les persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any. El Servei Català de Trànsit, es continua insistint en la importància de no fer servir el mòbil ni cap altre dispositiu electrònic mentre es condueix.  

ESPANYOL 

ELS DE SERGIO ANALITZEN LA DERROTA AL MADRIGAL I JA PENSEN EN LA VISITA DEL R.MADRID DEL DIA 12

Setmana sense lliga. El Barça notará la marxa dels interncionals i aquesta matí, l'Espanyol ha tornat a l'activitat per mirar de deixar enrera la derrota de divendres al Madrigal contra el Vila-real per 3 a 1. 

COPA CATALUNYA 

EL BARÇA NO PERDONA L'ESPANYOL I REVAL·LIDA EL TÍTOL A VILASSAR DE MAR

El Barça reval·lidava així el títol. És la sisena Copa Catalunya que guanya l'equip blaugrana.

TEMPORADA ALTA 2015

EL FESTIVAL OFERIRÀ 110 ESPECTACELS DEL 2 D'OCTUBRE AL 8 DE DESEMBRE

Entre els espectacles coproduits pel festival hi destaca l'estrena del muntatge de circ Bèsties, de la companyia francesa Baro d'Evel. Entre el 2 d'octubre i el 8 de desembre, a 10 poblacions i 30 escenaris si exhibiran més d'un centenar de propostes de Teatre, dansa i música, amb una aposta per la producció pròpia. Més noticies en català a La 2, als voltnts de 7. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán