L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 31/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 31/07/2015

31/07/2015 00:09:57
L'Informatiu 2 - 31/07/2015 L'Informatiu 2 - 31/07/2015
L'Informatiu 2 - 31/07/2015 00:09:57 31/07/2015
Sinopsis
  • En la roda de premsa de balanç del curs polític, el president Rajoy ha assegurat que no hi haurà independència i ha advertit que el seu govern no permetrà de cap manera que l'aposta secessionista posi en perill la recuperació de l'economia. Espanya, ha dit, és un país seriós i vetllarà sempre pel compliement de la llei. Dels pressupostos de l'any vinent Mariano Rajoy ha dit que posen fi a una etapa molt difícil per donar pas a una etapa de creixement sostingut. Rajoy ha confirmat un augment del sou dels funcionaris de l'1% després de cinc anys de congelació, la recuperació del 75% de la paga extra que no van cobrar  i un increment del 0,25% de les pensions. 
  • Doncs des de Convergència ja s'ha afanyat a desquialificat el projecte de pressuspostos. Diuen que són antisocials i una comèdia electoralista./ Bons resultats per a la gran banca al primeer semestr de l'any. Entre els 6 bancs més grans han guanyat prop de 8.000 mulions. D'aquest  total 708 milions corresponen a Caixabanc. Gonzalo Gortázar també ha defensat el cobrament de comissions als clients d'altres entitats, per ús dels seus caixers. 
  • Sis anys després d' obert el cas Palau, el jutge ha decidit enviar a judici Fèlix Millet i Josep Montull, principals acusats del saqueig de la institució, un cop ha tancat la investigació. D'altra banda, en un altre cas, la Fiscalia investiga si el conseller de territori Santi Vila, va malversar fons públics quan era alcalde de Figueres. 
  • Arriba el mes d'agost, les vacances... i la temuda operació sortida./ Les distraccions són ja la primera causa d'accidents de trànsit.  El primer semestre del 2015 han perdut la vida 81 persones a les carreteres catalanes, 9 més que fa un any./ Doncs amb aquesta alerta marxem ara a un dels punts conflictius. Al peatge de l'AP7 a La Roca hi ha la BEA GÁLVEZ. També es nota, i força, aquesta operació sortida a l'aeroport de El Prat on, ANGEL PONS, avui es baten rècords./ Un començament de vacances que coincidirà amb temps força inestable. 
  • El Barça ha decidit no recórrer judicialment la multa de 30.000 euros que li va imposar la UEFA per les estelades de la final de Berlín, tot i que no descarta d'altres vies per mirar que se'ls revisi la sanció.  Avui Luis Enrique ja ha pogut entrenar amb tota la plantilla, en una sessió on s'ha lesionat Arda Turan./ I a l'Espanyol avui han presentat el central xilè Enzo Roco.
  • El Poble Espanyol  es vesteix avui de gala per rebre Mark Knopfler, el mític guitarrista dels Dire Straits.
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán