L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 16/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 16/07/2015

16/07/2015 00:05:38
L'Informatiu 2 - 16/07/2015 L'Informatiu 2 - 16/07/2015
L'Informatiu 2 - 16/07/2015 00:05:38 16/07/2015
Sinopsis
  • Avui hem vist per primera vegada al número 1 de la llista de Convergència, Esquerra i les entitats independentistes BETA Ha coincidit en una entrevista radiofònica amb el número 5 i líder d'Esquerra, Oriol Junqueras. Tots dos han justificat perquè han fet l'aposta per una candidatura que portaria Artur Mas a la presidència de la Generalitat. Per Junqueras perquè s'han escorçat els terminis cap a la independència i per Romeva perquè és la llista del sí.
  • Qui ha parlat de Romeva és el candidat d'Izquierda Unida a la presidència del govenr. Alberto Garzón, que avui s'ha reunit amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit que la decisió de l'exeurodiptuat d'Iniciativa és contradictòria./ Des del govern espanyol, el president Rajoy ha dit que l'independència de Catalunya no pot ser. En la mateixa línia s'ha pronunciat la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho. 
  • Operació contra el tràfic de drogues al casc antic de Lleida. Hi ha mitja dotzena de detinguts, que es dedicaven a la venda a petita escala. El barri, segons els veïns, s'havia convertit en un focus de problemes i inseguretat...  
  • La Fundació Puigvert ha dut a terme el primer transplantament de ronyó complert amb cirurgia robòtica a Europa. La tècnica, desenvolupada als Estats Units, minimitza els riscos de l'operació, ja que les incisions són molt més petites i es necessiten menys transfusions de sang. A més, l'utilització del robot permet als cirurjans treballar amb més precisió i disminueix el dolor dels pacients, escurçant el postoperatori. La receptora ha estat la Judith, de 25 anys, que ha rebut el ronyó de la seva mare. Sis dies després de l'operació, les seves funcions renals ja estan al 100%
  • Els quatre candidats a la presidència del Barça viuen avui l'últim dia de campanya.BETA Bartomeu, Laporta, Benedito i Freixa han coincidit aquest migdia al Camp Nou per signar a favor de la plataforma "Compromís de País". Comprometent-se a donar suport a les iniciatives de la societat civil i de les administracions públiques en favor de la llengua i la cultura catalanes i a adherir el club al full de ruta de les entitats del 27S.
  • Luis Enrique no dona descans a la plantilla i avui també faran un sessió doble d'entrenament. No hi són tots, però gairebé.
  •  
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán