L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 4/05/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 4/05/2015

04/05/2015 00:10:06
L'Informatiu 2 - 4/05/2015 L'Informatiu 2 - 4/05/2015
L'Informatiu 2 - 4/05/2015 00:10:06 04/05/2015
Sinopsis

PORT I AEROPORT TORNEN A LA NORMALITAT DESPRÉS D'UN MATÍ COMPLICAT PER LA BOIRA

Mica en mica es van resolent els problemes causats aquest matí per la boira.  El Port de Barcelona torna a operar amb normalitat i ja han pogut entrar els 7 creuers i el ferri fondejats,  amb 20 mil passatgers a bord.  A l'aeroport del Prat també s'han desactivat les restriccions que han afectat una desena de vols.

DESARTICULADA UNA XARXA DEDICADA AL TRÀFIC IL·LEGAL DE PERSONES D'ORIGEN XINÈS

80 detinguts en operació de la Policia Nacional que ha permès desarticular una xarxa de tràfic il.legal de ciutadans d'origen xinès. Cada ciutadaà pagava 20 mil euros per viatjar al Regne Unit o als Estats Units passant per Barcelona. Entre els detinguts hi ha els prinicpals responsables de la xarxa. 

PROVES AMB POLÈMICA

COMENCEN LES PROVES DE TERCER DE PRIMÀRIA DE LA LOMCE AMB L'OPOSICIÓ D'ALGUNES FAMÍLIES

fan els alumnes de les escoles catalanes i que han començat avui. Diuen que són proves per conéixer el nivell al final del primer cicle i que els resultats només són per als centres. 

ELECCIONS MUNICIPALS

ACTE DE RECONEIXEMENT A ALCALDES QUE NO ES PRESENTEN EL 24-M

 Un acte que ha servit per homenatjar a ex regidors i alcaldes que no tornaran a ser candidats i per reivindicar la política municipal.  I en aquest context  avui les executives dels partits han fixat posicions sobre la reforma de la llei electoral que dimecres comença la seva tramitació al ple del Parlament. 

NEIX BBB-CONSTRUMAT

NOU MODEL DEL SALÓ PER AJUSTAR-SE A LES  NECESSITATS DEL SECTOR DESPRÉS DE LA CRISI

Després de més de 30 anys d'existència, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona emprén una nova etapa

EL BARÇA JA PENSA EN LA SEMIFINAL DE CHAMPIONS CONTRA EL BAYERN DIMECRES AL CAMP NOU

Luis Enrique compta amb tota la plantilla inclòs Jordi Alba que ha fet treball específic. Els blaugranes arriben en una estat pletòric al partit de dimecres contra els alemanys que tenen  algunes baixes importants. El club assegura que no faran cap homena

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán