L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 29/01/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 29/01/2015

29/01/2015 00:09:57
L'Informatiu 2 - 29/01/2015 L'Informatiu 2 - 29/01/2015
L'Informatiu 2 - 29/01/2015 00:09:57 29/01/2015
Sinopsis
  • Poc a poc es van tenint mes detalls de la declaració de dimarts de Jordi Pujol i tres dels seus fills. De fet, avui podem verure la gravació en la que insisteix en els seus arguments: els diners d'Andorra eren un llegat del seu pare, la clau és un document manuscrit que no va lliurar, i ell no en va voler saber rés de tot això per por a les conseqüències sobre la seva trajectòria política./ La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha dit a Ràdio 4 que la declaració de l'expresident li ha semblat patètica i lamentable.
  • El conseller de territori i sostenibilitat Santi Vila creu que ERC s'ha equivocat en forçar la compareixença del president de la Generalitat en la comissió al Parlament. Ha titllat la decisió de poc patriota./ Marina Geli ha abandonat avui el grup parlamentari socialista, després de que dimarts deixés la militància del PSC al entrar a formar part del nou partit polític MES. Tot i això, ha pres la decisió de mantenir l'escó i passarà a ser una diputada NO adscrita fins que acabi la legislatura. Diu que ho fa per no deixar orfe el socialisme sobiranista.
  • Continua  el judici pel cas Mercuri a l'exdiputat del PSC Daniel Fernández, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez i l'exalcalde de Sabadell, Manel Bustos, per la contractació, suposadament a dit, d'una exalt càrrec del Tripartit./ I la fiscalia ha decidit denunciar a vuit membres de la Federació d'Entitats Andaluses a Catalunya, entre els quals hi ha també el seu ex-president, Francisco García Prieto per, presumptament, quedar-se amb subvencions públiques de l'associació i amb part dels beneficis d'esdeveniments com la Fira d'Abril. En la denúncia, el fiscal els acusa d'apropiació indeguda, frau en subvencions i delicte continuat en document mercantil i oficial. 
  • Protecció Civil manté activat en fase d'alerta el pla PROCICAT pel temporal de vent que afecta Catalunya./ L'epidèmia de grip ha provocat la mort de quatre persones, i se'n han declarat 31 casos greus, segons dades del departament de salut
  • El Barça ja és a semifinals de la Copa del Rei.  Al Calderon, ahir, es va viure un partit ple d'Intensitat, gols i força jugades polèmiques. Va ser un matx amb un Neymar protagonista que va liderar el triomf blaugrana.
  • Ens acomidadem amb el pop de supersubmarina... Aquesta nit tornen a la Sala Razzmatazz per presentar els seus dos últims treballs: el cd gravat en directe en aquesta sala ara fa just un any i el seu últim disc: Viento de cara
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán