L'Informatiu: L'Informatiu - 13/07/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 13/07/16

13/07/2016 00:28:28
L'Informatiu - 13/07/16 L'Informatiu - 13/07/16
L'Informatiu - 13/07/16 00:28:28 13/07/2016
Sinopsis


Pedro Sánchez ha reiterat el seu No a la investidura de Mariano Rajoy. Després de reunir-se al Congrés amb el president del govern en funcions, el líder socialista ha explicat que, en aquest moment, la seva posició continua sent la negativa, tot i que ha reiterat que el seu partit serà part de la solució i que cal respectar els temps. Mariano Rajoy li ha presentat un programa de govern, i ha insistit en què seria un disbarat anar a terceres eleccions. El president en funcions diu que està disposat a anar a la investidura, però que si això no fos possible caldria obrir un període de reflexió. Minuts abans, Albert Rivera ha anunciat que Ciutadans votarà no a la primera investidura, i s'abstindrà en la segona. Ho faran, diu, per desbloquejar la situació i per responsabilitat, la mateixa responsabilitat que demanen a altres partits.

Detinguts el secretari i l'interventor de l'ajuntament de Lloret de Mar per presumptes adjudicacions irregulars en el servei de recollida d'escombraries. La Guàrdia Civil escorcolla el consistori a la recerca d'informació sobre contractes que haurien beneficiat un empresari proper a CDC.

La banca no haurà de retornar tot el cobrat de més per les clàusules terra de les hipoteques. El dictàmen de l'advocat general de la Unió Europea advoca per limitar les devolucions al maig del 2013, fet que suposa un cop molt dur als consumidors i un respir a la banca que s'estalvia milers de milions d'euros. La sentència definitiva arribarà a finals d'any.

Les matemàtiques són una assignatura difícil per a molts estudiants, però també estan presents i són necessàries a la vida quotidiana. Els 600 mestres reunits aquesta setmana en un congrés a Barcelona aprenen maneres de fer més atractiva i entenedora aquesta ciència.

El Barça podria fer oficial avui el tercer fitxatge de l'estiu, el defensa francès Lucas Digne. Els blaugrana tenen un acord amb el Paris Saint Germain per tancar el traspàs per uns 16 milions d'euros i el lateral esquerrà de 22 anys signaria contracte per 5 temporades igual que el seu compatriota Samuel Umtiti.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán