L'Informatiu: L'Informatiu - 6/05/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 6/05/2016

06/05/2016 00:28:15
L'Informatiu - 6/05/2016 L'Informatiu - 6/05/2016
L'Informatiu - 6/05/2016 00:28:15 06/05/2016
Sinopsis

El PP tornaria a guanyar les eleccions generals segons el baròmetre que s'ha fet públic aquest matí, el primer després de la convocatòria del 26-J. Els populars perdrien vots respecte el desembre. El PSOE mantindria la segona posició però també perdria suports. Podemos i les confluències quedarien tercers perden vots. Això sí, si hi sumem els vots d'Izquierda Unida superen als socialistes. Ciutadans i Esquerra Republicana tindrien millor resultat i Democràcia i Llibertat, l'anterior marca de Convergència, continua perdent suports.

Desenes d'alcaldes s'han manifestat aquest migdia davant la Delegació del Govern pel recurs parcial que l'executiu ha interposat contra la llei de pobresa energètica i antidesnonaments al Constitucional. La vicepresidenta del govern en funcions diu que la Generalitat pot desenvolupar la part de la llei que no està al Tribunal i que si es fa una nova llei dins la legalitat no hi haurà cap problema.


Creix la inquietud entre els ramaders del Pirineu pels últims atacs d'ossos als ramats d'ovelles. De moment, s'ha activat el protocol per dissuadir els animals d'acostar-se a llocs habitats, però els ramaders demanen que s'aturi la introducció d'un nou mascle les properes setmanes.


Als esports, Barça i Espanyol segueixen preparant el derbi de diumenge que podria ser clau pel desenllaç pel títol de lliga. Ja ho va ser al 2007 quan un gol de Tamudo va deixar amb un pam de nas als blaugrana al Camp Nou.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán