L'Informatiu: L'Informatiu en 3 minuts - 29/07/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu en 3 minuts - 29/07/2016

29/07/2016 00:02:43
L'Informatiu en 3 minuts - 29/07/2016 L'Informatiu en 3 minuts - 29/07/2016
L'Informatiu en 3 minuts - 29/07/2016 00:02:43 29/07/2016
Sinopsis

CONSELL DE MINISTRES: DEMANA AL TC QUE OBRI LA VIA PENAL CONTRA LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT
El govern obre la via per tal que el Constitucional iniciï un procés penal contra Carme Forcadell per haver permès la votació de les conclusions del Procés Constituent tot i les seves advertències. A més, demana al Tribunal que suspengui i anul·li la resolució i que adverteixi a la mesa del Parlament i al govern que no poden fer cap acció que impliqui el desenvolupament d'aquest text. És la resposta del Consell de Ministres al desafiament d'aquesta setmana de Junts pel sí i la CUP.

NEGOCIACIONS INVESTIDURA: RAJOY TRUCARÀ AVUI MATEIX A PEDRO SÁNCHEZ I ALBERT RIVERA PER BUSCAR SUPORTS

Després d'acceptar l'encàrrec de formar govern del Rei Felip VI, Mariano Rajoy comença el primer dia de contactes amb els partits per aconseguir suports per la investidura. El Partit Popular seguirà buscant els vots favorables o l'abstenció de PSOE i Ciutadans.

DIA D'OPERACIÓ SORTIDA

Dia d'inici de les vacances per a molts. A les tres comença l'operació especial de trànsit i avui estem molt pendents de l'aeroport del Prat i de com està operant Vueling.

UN ESTIU RÈCORD: CATALUNYA ÉS LÍDER EN TURISTES ESTRANGERS I ES PREVEU PLENA OCUPACIÓ A LA COSTA
Tot plegat a la meitat d'un estiu que serà rècord pel que fa al turisme. Al tot el litoral català es preveu que l'ocupació ratlli el 100 per cent. També a l'interior s'espera superar les xifres de l'estiu passat. A més, Catalunya es manté com la comunitat líder pel que fa a l'arribada de turistes estrangers.

SUPORT DE LA CASA REIAL: ÉRIKA VILLAÉCIJA I EL DUO MENGUAL-CARBONELL, PREPARADES PER TRIOMFAR ALS JOCS DE RÍO
Als esports repassarem com va la pretemporada de Barça i Espanyol i veurem com els Reis han acomiadat el gruix de l'expedició espanyola que participarà als Jocs de Río de Janeiro. Hem estat amb tres catalanes que miraran de fer medalla: Erika Villaécija i el duo de sincronitzada format per Gemma Mengual i Ona Carbonell.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán