L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 26/08/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 26/08/16

26/08/2016 00:27:50
L'Informatiu migdia - 26/08/16 L'Informatiu migdia - 26/08/16
L'Informatiu migdia - 26/08/16 00:27:50 26/08/2016
Sinopsis

Nova jornada de negociacions entre el PP i Ciutadans mentre es va acostant el límit de dissabte a la nit que la formació d'Alberta Rivera ha posat als popular per tancar l'acord d'investidura. Anit el líder de Ciutadans es va posar en contacte amb Mariano Rajoy per mostrar-li la seva preocupació i demanant més concreció en les mesures. Els populars són optimistes i demanen un esforç per aconseguir tancar l'acord.

Avui s'ha de lamentar la mort del doctor Joaquim Barraquer. Ha mort aquesta matinada als 89 anys. Es tracta d'un dels oftalmòlegs més importants del món i fundador de la clínica barcelonina que porta el seu nom. Va revolucionar el món de la cirurgia oftalmològica i va crear el banc d'ulls per tractar a persones amb ceguera.

Avui acompanyarem als agents de la Policia Nacional que treballen a l'aeroport del Prat per localitazar persones que intenten entrar droga a Espanya. Us explicarem com vigilen especialment els denominats vols calents. Només aquest mes han detingut 11 persones, la xifra més alta en els últims dos anys.

I aquest que esteu veient es el kit de supervivència que entrega la Guardia Urbana de Barcelona als banyistes a qui han robat totes les pertinences i que es queden només amb la roba de bany. Inclou samarreta, pantaló, xancles i una tarjeta de transport públic per tornar a casa.

Un somni. Així ha definit el porter Jasper Cillessen el seu fitxatge pel Barça. A la seva presentació també s'ha parlat de la sortida d'un Bravo que tornarà al Camp Nou amb el Manchester City en duel de Champions. Mentrestant, l'Espanyol estrena temporada a casa aquesta nit contra el Màlaga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán