L'Informatiu: L'Informatiu - 31/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 31/10/16

31/10/2016 00:25:51
L'Informatiu - 31/10/16 L'Informatiu - 31/10/16
L'Informatiu - 31/10/16 00:25:51 31/10/2016
Sinopsis

Mariano Rajoy jura el càrrec de president del Govern espanyol davant el rei, al palau de la Sarsuela. Acaben així més de 300 dies d'executiu en funcions, però no serà fins dijous quan el president doni els noms i l'estructura del nou govern. Es parla que serà un executiu de caire dialogant, on hi hagi representades totes les sensibilitats internes del partit, i preparat per abordar la qüestió catalana.

De Catalunya també en va parlar anit Pedro Sánchez. L'exsecretari general del PSOE va admetre en una entrevista que Catalunya és una nació dins d'una altra nació, i que cal abordar una reforma constitucional perquè Catalunya es pugui sentir integrada a Espanya.

Pont de Tots Sants amb ampliació de rutes i horaris per anar als cementiris a honrar la memòria dels difunts, una tradició que es manté amb bona salut i que per als floristes els significa el 10 per cent de les vendes de tot l'any.

Catalunya rep fins al setembre prop de 14 milions i mig de turistes, un 4,4 per cent més que fa un any, i encapçala de nou la llista de comunitats més visitades, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística. L'afluència de turistes a Espanya torna a ser de rècord en aquest període, amb més de 60 milions. Els més nombrosos, britànics i francesos.

El Barça ja és a Manchester on demà buscarà el pas als vuitens de final de la Champions davant el City de Guardiola. Els blaugrana, que s'allotgen a l'hotel on viu Mourinho, recuperen Arda Turan per a un partit  en què tornen a tenir la defensa en quadre.

Entrades exhaurides i desenes de persones acampades als voltants del Palau Sant Jordi. És l'expectació generada per la retrobada aquesta nit d'OT.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán