L'Informatiu: L'Informatiu - 30/11/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 30/11/16

30/11/2016 00:27:49
L'Informatiu - 30/11/16 L'Informatiu - 30/11/16
L'Informatiu - 30/11/16 00:27:49 30/11/2016
Sinopsis

Soraya Sáenz de Santamaría ha reiterat aquest matí al Congrés la voluntat de diàleg del govern amb la Generalitat de Catalunya per acabar amb els retrets i començar a tractar els temes de gestió diària que afecten als catalans. Això sí, manté el rebuig al referèndum i insta al independentisme a reformar la Constitució per fer-lo. Gairebé a la mateixa hora, al Parlament, Carles Puigdemont desconfiava de la voluntat de diàleg i exigia que aquest fos bilateral.

Mostren els primers moments de l'operació que els mossos d'esquadra han desplegat al barri de la Mina, a Sant Adrià. Han entrat simultàniament a 16 domicilis, buscant plantacions de marihuana, alertats per l'alt consum d'electricitat. Hi ha 10 detinguts.

Un nou test genòmic desenvolupat per investigadors del Clínic permetrà predir la resposta al tractament en les pacients de càncer de mama en què no està clara la possibilitat de recaiguda. Millora els que es fan actualment perquè, utilitzant un algoritme informàtic, permet obtenir dades més personalitzades,  que ajuden metge i pacient a decidir si és necessària la quimioteràpia o n'hi ha prou amb el tractament hormonal.

El Barça acaba d'aterrar a Alacant on avui comença defensar el títol de campió de Copa contra l'Hèrcules. Luis Enrique però pensa més en el clàssic de dissabte i només ha convocat dos titulars, Sergi Roberto i André Gomes. Umtiti reapareixerà després de la lesió que es va fer amb la selecció francesa

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán