L'Informatiu: L'Informatiu - 20/09/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 20/09/16

20/09/2016 00:27:12
L'Informatiu - 20/09/16 L'Informatiu - 20/09/16
L'Informatiu - 20/09/16 00:27:12 20/09/2016
Sinopsis

Francesc Homs manté que el govern va oferir a la Generalitat un acord per tal de no portar la consulta del 9N als jutjats si el president Mas no compareixia en roda de premsa la nit de la consulta per fer-ne una valoració. Ho ha explicat aquest matí després de la seva declaració d'ahir al Suprem. El portaveu de l'antiga Convergència al Congrés també  ha dit que estudiaria facilitar una investidura de Pedro Sánchez encara que no garantís el referèndum, una declaració que acaba de desmentir.

L'Informatiu us avança avui que els Mossos busquen una banda que es dedica a robar caixers automàtics rebentant-los amb gas. A més, quan fugen deixen punxes al carrer per tal de rebentar les rodes de la policia. De moment, ja han actuat tres vegades.

I a Premià de Mar, encara més d'una vuitantena de persones continuen desallotjades arran de l'explosió del passat diumenge. En alguns dels casos, sobretot els veïns del bloc més afectat, es mira ja de buscar una solució per reallotjar-los a més llarg termini.

El Barça prepara ja el duel de Lliga de demà contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Els blaugrana hi arriben en un moment dolç després de les golejades al Celtic i el Leganés però es trobaran amb un rival que amb Simeone a la banqueta sempre els costa. El tècnic argentí, igual com Luis Enrique, han defensat Neymar davant l'enèssim debat sobre la seva manera de jugar a futbol.

Doncs precisament a partir de demà el metro estarà obert quan els partits acabin fora de l'horari habitual. Tot plegat gràcies a un acord al que han arribat Transports Metropolitans de Barcelona i el Barça. El club cedirà la seva web per tal que TMB pugui vendre més títols de transport i ingressar el cost de l'obertura.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán