L'Informatiu: L'Informatiu - 18/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 18/10/16

18/10/2016 00:24:51
L'Informatiu - 18/10/16 L'Informatiu - 18/10/16
L'Informatiu - 18/10/16 00:24:51 18/10/2016
Sinopsis

La gestora del PSOE decideix a aquesta hora la data del Comitè Fedaral que podria desencallar la situació política. El seu president, Javier Fernández, ha dit a primera hora davant dels seus diputats i senadors que entre l'abstenció i les eleccions el partit ha d'optar ara pel mal menor. Defensa doncs, una abstenció en un partit totalment dividit. Mentrestant, el PSC segueix apostant pel no però s'obre a que alguns diputats, que no siguin dels socialistes catalans, s'abstinguin.

El ministre d'Economia en funcions assegura que Oriol Junqueras sap perfectament que la independència de Catalunya és imposible. És la deducció que n'extreu, explica, de les converses que ha tingut amb ell. Al seu compte de Twitter, el vicepresident econòmic ha assegurat que De Guindos sap perfectament que la independència de Catalunya és inevitable.

Citats a declarar els 6 regidors de l'ajuntament de Badalona que van anar a treballar el 12 d'octubre, un dels quals va trencar la resolució judicial que els obligava a tancar les instal.lacions. El magistrats el cita pels properes dies 25 i 26 investigats per un delicte de desobediència.

Avui també ens acostarem a l'amaxofòbia, que és la por que senten algunes persones a conduir un vehicle. De fet, un de cada quatre conductors la pateixen, encara que no tots ho admeten. A molts homes els fa vergonya reconèixer que senten pànic quan son al volant. L'amaxofòbia es pot superar, hi ha tallers assistits per  psicòlegs que ajuden a fer-ho.

Als esports, el Barça es prepara amb l'onze de gala per rebre demà el Manchester City a la tercera jornada de la Champions. Els blaugrana reconeixen que Guardiola va marcar un abans i un després en la història del club, però estan motivats per guanyar-lo i fer un pas de gegant per acabar primers de grup.

                                        

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán