L'Informatiu: L'Informatiu - 10/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 10/10/16

10/10/2016 00:27:37
L'Informatiu - 10/10/16 L'Informatiu - 10/10/16
L'Informatiu - 10/10/16 00:27:37 10/10/2016
Sinopsis

Carles Puigdemont proposa al Govern pactar la data i la pregunta del referèndum, i es mostra obert a negociar aspectes com ara el percentatge mínim de participació, i a incloure la proposta dels no independentistes a la pregunta. En un esmorzar a Madrid, el president de la Generalitat ha demanat trobar una solució política a la reivindicació independentista, on tothom s'hi pugui sentir còmode, i abandonar l'actual dinàmica de resposta judicial per part del govern. En aquest sentit ha advertit que si s'arriba a inhabilitar algun polític hi haurà conseqüències.

Avui parlem de salut mental. Un 3 per cent de la població pateix a Espanya alguna malaltia mental greu. Els malalts i les famílies demanen que no se'ls estigmatitzi i destaquen la importància dels vincles emocionals. També recorden que fins al 15 per cent de la població pot patir, en algun moment, un episodi d'ansietat o depressió.

A Barcelona cada dia es produeixen divuit robatoris a domicili i el perfil del lladre és cada vegada més professional. Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa noves estratègies per fer front a aquests delictes, que en 6 de cada 10 casos les detencions es fan in fraganti.

Gerard Piqué deixarà la selecció espanyola després del Mundial de 2018. El defensa, fart dels dubtes sobre el seu compromís, ha esclatat amb la falsa acusació de tallar-se les mànigues per no lluir la bandera a Albània. Piqué ha rebut el suport d'una selecció que va guanyar amb gols de Costa i Nolito i ja és líder de grup.

El malèfic bosc habitat per un mal invisible torna a Sitges amb 'Blair Witch', una inesperada seqüela de The Blair Witch Project que arriba 17 anys després a càrrec d'Adam Wingard. És una de les pel·lícules més esperades del Festival, que anit va atorgar el Premi Màquina del Temps a l'actriu nord-americana, Bàrbara Crampton, tota una icona del cinema de terror.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán