L'Informatiu: L'Informatiu - 06/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 06/10/16

06/10/2016 00:28:24
L'Informatiu - 06/10/16 L'Informatiu - 06/10/16
L'Informatiu - 06/10/16 00:28:24 06/10/2016
Sinopsis

Tensió al tram final del debat de Política General. Ciutadans, PSC i PP intenten a aquesta hora que al ple d'aquesta tarda no es votin les resolucions pactades pel front independentista que desenvolupen el full de ruta ja que consideren que van en contra de la suspensió que el Constitucional va fer de la declaració del 9N. La unitat de Junts pel sí i la CUP es trenca en les resolucions sobre els pressupostos on discrepen sobre l'augment dels impostos.

Tot plegat en un dia que ha comença amb fortes tempestes arreu de Catalunya. A l'àrea metropolitana han provocat petites inundacions, com la de l'estació de Sants o la plaça d'Espanya, talls de llum a molts punts i molt col·lapse a les carreteres. Protecció Civil ha rebut més de 130  trucades per tot tipus d'incidències, cap important.

Durant el matí s'han obert clarianes... però no guardeu els paraigües, perquè aquesta tarda els ruixats i les tempestes es repetiran però seran més irregulars. Les d'aquest matí han anat acompanyades de molt aparell elèctric i han deixat aiguats, sobretot a les comarques del Litoral i Prelitoral Central. Els propers dies es mantindrà un temps insegur i l'ambient serà cada cop més de tardor.

Barcelona acull fins diumenge el Barcelona Games World, el saló més important del sector del videojoc d'Espanya. Un certamen en el que es presentaran les principals novetats del mercat, com la nova edició de Final Fantasy. A L'Informatiu em parlat amb el seu creador que ens parla de com seran els videojocs del futur.

La selecció espanyola juga aquest vespre a Torí el segon partit de classificació per al Mundial de 2018. Els italians posaran a prova el projecte de Lopetegui que apostarà per 4 blaugranes i Diego Costa a l'onze titular. Ho podreu veure a tres quarts de nou del vespre per La 1.

I repassarem dues propostes musicals força distants. El Macbeth que obrirà la temporada del Liceu i el concert amb el que es celebrarà el quinzè aniversari de la primera edició d'Operación Triunfo. Serà el proper 31 d'octubre al Palau Sant Jordi. Avui hem vist el primer retrobament dels cantants a la presentació que s'ha fet a Torrespaña

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán