L'Informatiu: L'informatiu en 3 minuts - 03/12/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3 minuts - 03/12/2016

02/12/2016 00:02:41
L'informatiu en 3 minuts - 03/12/2016 L'informatiu en 3 minuts - 03/12/2016
L'informatiu en 3 minuts - 03/12/2016 00:02:41 02/12/2016
Sinopsis

AQÜEDUCTE DE DESEMBRE: S'ESPERA QUE SURTIN DE BARCELONA MIG MILIÓ DE VEHICLES I EL PRAT VIU EL DIA AMB MÉS VOLS
Estem a les portes del gran aqüeducte de desembre. A les tres de la tarda s'activa l'operatiu especial del Servei Català de Trànsit que espera que fins dimarts surtin més de mig milió de cotxes de l'àrea de Barcelona. El destí majoritari serà el Pirineu on les estacions d'esquí esperen arrancar del tot la temporada amb una ocupació del 60 per cent. Són molts també els que marxen amb avió: avui és el dia amb més activitat al Prat. Els destins majoritaris: les capitals europees.

TROBADA A PALAU: MILLO DEMANARÀ A PUIGDEMONT "DIÀLEG O DIÀLEG", LA GENERALITAT PARLA DE REUNIÓ PROTOCOL·LÀRIA
A dos quarts de cinc es reuneixen BETA al Palau de la Generalitat el president i el nou delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, que avui ha dit que li demanarà a Puigdemont diàleg o diàleg dins del marc constitucional. Pel govern català es tracta d'una trobada protocol·lària.

REUNIÓ A MADRID: PRIMERA TROBADA DELS NEGOCIADORS DEL PSC I EL PSOE PER REPLANTEJAR LA RELACIÓ DELS PARTITS
L'altra trobada del dia és a la seu del PSOE on s'han trobat per primera vegada les comissions negociadores del PSOE i el PSC per començar a negociar com ha de ser la relació entre els dos partits després de la crisi provocada per la investidura de Rajoy.

CONSELL DE MINISTRES: APROVA L'INCREMENT DEL SOU MÍNIM, EL SOSTRE DE DESPESA I UN PAQUET DE MESURES FISCALS
L'atur al novembre va pujar per quarta mes consecutiu, ara us en donarem les dades. Tot plegat en el dia que BETA el Consell de Ministres ha aprovat l'increment del Sou Mínim Interprofessional. A partir del gener quedarà en els 707 euros, un 8% més. Avui també s'ha donat llum verd al sostre de despesa i als canvis fiscals que afecte especialment a les empreses i permeten complir amb l'objectiu de dèficit.

EL CLÀSSIC: LUIS ENRIQUE NO CREU QUE SIGUI DECISIU I ZIDANE DIU QUE ANIRAN A TOTES
A poc més de 24 hores del clàssic, Andrés Iniesta ha rebut l'alta mèdica i estarà a disposició de Luis Enrique. Els tècnics de Barça i Madrid han fet la seva valoració del partit fa només una estona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán