L'Informatiu: L'Informatiu - 20/04/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 20/04/15

20/04/2015 00:27:53
L'Informatiu - 20/04/15 L'Informatiu - 20/04/15
L'Informatiu - 20/04/15 00:27:53 20/04/2015
Sinopsis

 

Un professor mort i quatre persones més ferides en l'atac d'un estudiant de 13 anys de segon d'ESO de l'Institut Joan Fuster del districte de Sant Andreu a Barcelona. Els fets han succeït al voltant d'un quart de deu del matí quan l'adolescent ha entrat al centre amb una ballesta casolana  i un ganivet. Primer ha atacat amb la ballesta una professora, al sortir s'ha topat amb el mestre, l'ha atacat i ha mort. L'agressor ha quedat sota custodia de la Direcció General de la Infància.

Avui comença una setmana marcada per la celebració dijous de Sant Jordi. Avui floristes i llibreters han explicat les seves previsions. Esperen vendre 6 milions de roses, més o menys com l'any passat, i un milió i mig de llibres superant els 19 milions d'euros en vendes. Després repassem un dels fenòmens literaris d'aquest any: els llibres vinculats a la política.

I aquests que veieu són els molts gironins que aquest matí han fet cua per participar als càstings de la segona part de "8 apellidos vascos" que es rodarà a les comarques de Girona. La productora busca 2 mil extres pel rodatge que començarà l'11 de maig. 

Als esports, el Barça ja està concentrat en el partit de tornada de quarts de final de la Champions contra el Paris Saint Germain . Tot i el tres a un de l'anada, els blaugrana no donen per sentenciat el pas a semifinals i demà sortiran al Camp Nou a guanyar. Luis Enrique recupera Iniesta ja recuperat del cop a l'esquena mentre que al PSG Thiago Silva és baixa d'última hora.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán