L'Informatiu: L'informatiu en 3' - 03/08/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3' - 03/08/2015

03/08/2015 00:02:22
L'informatiu en 3' - 03/08/2015 L'informatiu en 3' - 03/08/2015
L'informatiu en 3' - 03/08/2015 00:02:22 03/08/2015
Sinopsis

 

ELECCIONS 27S

ARTUR MAS  SIGNA AVUI EL DECRET DE CONVOCATÒRIA I DISSOLUCIÓ DEL PARLAMENT

Artur Mas signarà en les properes hores el decret de dissolució del Parlament i de convocatòria de les eleccions a la cambra catalana del 27 de setembre. Un decret que seguirà la legalitat vigent per convocar unes autonòmiques tot i la voluntat d'Artur Mas de convertir-les en un plebiscit sobre la independència de Catalunya. És la segona vegada que el president avança la cita amb les urnes en les terceres eleccions catalanes en 5 anys 

DOS MORTS EN L'ACCIDENT D'UN ULTRALLEUGER A L'AERÒDROM DE VILADAMAT

Dos morts en l'accident d'un ultralleuger en el moment en que s'enlairava a l'aeròdrom empordanès de Viladamat. Tot sembla indicar que s'ha enlairat abans d'hora i les condicions meteorològiques no l'han acompanyat. Les víctimes participaven a l'anomenada Ruta Ibèrica. 

L'INCENDI DE VALLBONA ESTÀ ESTABILITZAT I ES MANTÉ EL CONFINAMENT A DIVERSES LOCALITATS

Els bombers donen per estabilizat l'incendi que des d'ahir a la tarda afecta a una empresa desvallestadora de cotxes a la localitat de Vallbona d'Anoia. A causa del vent de marinada que bufa aquest matí s'ha tornat a donar ordre de confinament per als veïns de Capellades, i es manté per als de Piera i Vallbona. 

CASALS D'ESTIU A L'AGOST PER GARANTIR L'ASSISTÈNCIA A MENORS EN RISC D'EXCLUSIÓ

A L'Informatiu estarem a un dels casals que al Fundació Pere Tarrés organitza a l'agost per nens que estan en risc d'exclusió. L'objectiu és no deixar desemparats als menors durant un mes amb menys activitats d'aquesta tipus i també se'ls garanteix l'esmorzar i el dinar. 

EL BARÇA TORNA A PAGAR CAR UN MAL INICI DE PARTIT I PERD CONTRA LA FIORENTINA PER 2-1

El Barça ensopega al penúltim amistós de la pretemporada en caure contra la Fiorentina per 2 a 1. Dimecres, al Gamper contra la Roma últim test dels blaugrana abans de començar a jugar-se els primers títols oficials de la temporada. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán