L'Informatiu: L'informatiu - 27/11/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 27/11/2015

27/11/2015 00:27:05
L'informatiu - 27/11/2015 L'informatiu - 27/11/2015
L'informatiu - 27/11/2015 00:27:05 27/11/2015
Sinopsis

BLACK FRIDAY: JORNADA DE DESCOMPTES ALS COMERÇOS QUE OBRE LA CAMPANYA DE NADAL
Centres comercials i els carrers del centre de Barcelona plens de gom a gom des de primera hora del matí. És la consolidació del fenomen del Black Friday, un dia de rebaixes i descomptes a botigues i a la xarxa que dona el tret de sortida a la campanya de Nadal. S'espera que avui es vengui un 30 per cent que en una jornada normal. En tot cas, les organitzacions de consumidors ens recorden que cal anar en compte i garantir tots els drets que tenim com a consumidors.

EL GRAN RECAPTE: EL BANC DELS ALIMENTS VOL ACONSEGUIR RECOLLIR AQUEST ANY 5.000 TONES DE MENJAR

Doncs l'altra cara d'aquesta jornada de consum és el Gran Recapte que organitza el Banc d'Aliments per aplegar menjar per a les famílies que ho necessiten. Hi ha més de 2.000 punts de recollida amb 20 mil voluntaris.
Girona és la demarcació catalana que, en proporció al número d'habitants, fa més donacions en les campanyes del Banc d'Aliments. Doncs a Girona, l'Olga Rodríguez ens explica més detalls....

MORTS AGRAMUNT: EL SÍNDIC CREU QUE EMERGÈNCIES NO VA AVISAR PROU DEL RISC DE CRESCUDA DEL RIU SIÓ
El síndic de greuges considera que el Centre d'Emergències de Catalunya va ser poc àgil a l'hora d'avisar a la població d'Agramunt de la crescuda del riu Sió que va provocar la mort de 4 àvies d'una residència. En les conclusions del seu informe creu que també cal millorar la normativa urbanística sobre zones inundables.

DEUTE PENDENT: LES FARMÀCIES CATALANES HAN COBRAT AVUI L'IMPORT CORRESPONENT AL MES DE JULIOL
Els farmacèutics han començat a cobrar parta del deute de la Generalitat gracies als primers diners que han arribat del FLA.

TORNA LA LLIGA: EL BARÇA VOL SEGUIR LA RATXA CONTRA LA REIAL MENTRE L'ESPANYOL VOL SORPRENDRE AL CALDERÓN
El Barça vol refermar contra la Reial Societat al Camp Nou les bones sensacions que va deixar a les golejades contra el Reial Madrid, a la lliga i la Roma a la Champions. Demà també, l'Espanyol té una prova de foc al Calderón davant l'Atlètic de Madrid.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán