L'Informatiu: L'Informatiu - 23/11/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 23/11/15

23/11/2015 00:26:43
L'Informatiu - 23/11/15 L'Informatiu - 23/11/15
L'Informatiu - 23/11/15 00:26:43 23/11/2015
Sinopsis

Gran desplegament dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues, principalment, a l'àrea metropolitana de Barcelona amb epicentre al barri de La Mina a Sant Adrià del Besos. Un miler d'agents han participat en l'operació que s'ha desenvolupat en 14 municipis i en la que s'han fet una setantena de detencions i 70 escorcolls habitatges. Les investigacions van començar fa un any a partir de la venda de cocaïna, heroïna i marihuana.

Els màxims responsables d'Interior i dels Mossos s'han reunit aquest matí en el Gabinet de Coordinació Antiterrorista per analitzar la situació a Catalunya després dels atemptats de París i de la reunió amb la resta de responsables de l'Estat en la que es va decidir mantenir el nivell 4 sobre 5 de risc d'atemptat terrorista.

Primera reunió de l'executiva de Convergència després que Artur Mas anunciés ahir que la seva intenció és crear una nova formació política que digui adéu a les sigles de CDC. Consideren que és una eina necessària per avançar cap a la independència i la resta de partits critiquen el que creuen que és una intenció d'amagar una sigles sense futur.

Al marge de tot plegat avui tots parlem i força del fred que fa. Comencem la setmana amb un ambient hivernal. Les temperatures han baixat fins als 5º sota zero a moltes poblacions i les gelades han estat moderades. Al Pirineu, els termòmetres han caigut fins als 15º negatius. De fet, ja hem vist les primeres nevades de la temporada i, de fet, algunes estacions podrien obrir aquest cap de setmana.

Als esports, el Barça prepara la visita BETA de la Roma a la lliga de Campions crescut després de la golejada al Bernabéu. Dani Alves ha dit que dissabte van ser més superiors al Madrid fins i tot que el dia del 2 a 6. El brasiler ha afegit que vol que als blancs els hi vagi malament sempre i ha criticat Cristiano Ronaldo.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán