L'Informatiu: L'Informatiu - 09/10/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 09/10/15

09/10/2015 00:27:24
L'Informatiu - 09/10/15 L'Informatiu - 09/10/15
L'Informatiu - 09/10/15 00:27:24 09/10/2015
Sinopsis

El cap de llista de Junts pel sí, Raül Romeva, es mostra optimista i creu que hi ha marge d'entesa amb la CUP després que en la seva conferència política fixessin que volen veure actes de ruptura amb l'estat abans que nomenar al president.  Des de la CUP mantenen que no investiran a Artur Mas però, al marge d'això, demanen que la prioritat sigui veure un Parlament constituït que faci actes de desobediència.

Normalitat avui al servei d'AVE després dels problemes d'ahir. Els Mossos segueixen investigant el sabotatge que hauria provocat la paralització del servei. Anit ADIF va presentar una denuncia i l'Audiència Nacional ha obert una investigació. Des de Foment, acusen la Generalitat de no dedicar prou esforços en la vigilància de la línia d'alta velocitat que és responsabilitat dels Mossos.

El ministre d'Indústria afirma que el president de Volkswagen li ha garantit que es mantenen les inversions del grup previstes a Espanya, que inclouen 3.200 milions per a SEAT  Martorell. Els sindicats, que avui s'han reunit amb la direcció de la companyia, diuen que ells no tenen res confirmat.

Espanya en fa prou amb un punt aquesta nit contra Luxemburg per assegurar, matemàticament, la seva classificació per l'Eurocopa. Però el focus més enllà d'això segueix sent en la campanya contra el blaugrana Gerard Piqué.

Després dels esports estarem a Sitges on avui s'obre l'edició número 48 del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Una edició en la que es projectaran 169 pel·lícules i que avui obrirà amb la cinta "The witch" premiada al festival de Sundance i en el que es concedirà el Premi Honorífic al director Oliver Stone.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán