L'Informatiu: L'Informatiu - 01/10/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/10/15

01/10/2015 00:26:54
L'Informatiu - 01/10/15 L'Informatiu - 01/10/15
L'Informatiu - 01/10/15 00:26:54 01/10/2015
Sinopsis

Els equips de rescat han localitzat a mig matí els cossos sense vida de les dues dones britàniques que aquesta matinada han desaparegut mentre es banyaven tot i el fort temporal de mar que afecta al litoral català. Una tercera persona que estava amb elles va aconseguir sortir de l'aigua. La corrent ha arrossegat els cossos fins a Blanes.

Primera reunió dels  62 diputats electes de Junts pel sí que han fet al Parlament de Catalunya on hem vist junts a parlamentaris que fins ara eren de Convergència o Esquerra o als independents que anaven una mica més despistats. 

Avui es posa en marxa la nova factura de la llum . A partir d'ara la tarificació es farà per hores. De moment, només es podrà aplicar als consumidors que tinguin un comptador intel·ligent. Es calcula que l'estalvi podria ser d'entre el 5 i el 10 per cent. 

L'empresa que volia convertir la seu del Deutshe Bank del Passeig de Gràcia de Barcelona en un hotel de luxe renuncia al seu projecte per la moratòria turística aprovada per l'Ajuntament de la ciutat. L'equip de govern ho considera una bona noticia mentre els promotors estudien ara alternatives de negoci que podrien passar per la construcció de pisos de luxe.

A la Champions, el Reial Madrid guanya el Malmo amb dos gols de Cristiano Ronaldo que iguala Raúl com el màxim golejador del club blanc amb 323 dianes. I al Barça, Javier Mascherano haurà de declarar als jutjats de Gavà el proper 29 d'octubre per la possible comissió de dos delictes contra la Hisenda Pública.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán