L'Informatiu: L'Informatiu - 28/08/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 28/08/15

28/08/2015 00:28:51
L'Informatiu - 28/08/15 L'Informatiu - 28/08/15
L'Informatiu - 28/08/15 00:28:51 28/08/2015
Sinopsis

 

Operació de la Guardia Civil en el marc de la invetigació del presumpte finançament il.legal de Convergencia Democràtica. A primera hora els investigadors han entrat a la seu de Catdem, una fundació vinculada al partit, als ajuntaments convergents de Sant Cugat, Lloret, Figueres i Sant Celoni i al domicili a de l'ex tresorer del partit, Daniel Osàcar, que en els propers dies serà jutjat també per presumpte finançament il.legal de Convergència al cas Palau. Tot sorgeix de la investigació d'un jutjat del Vendrell que es va iniciar fa un mes sobre la familia Sumarroca, fundadora del partit. Com deiem l'epicentre és a la fundació CATDEM.

L'operació arriba en plena precampanya. El cap de llista de Junts pel si, on hi ha convergència, ha demanat que s'aclareixi el cas i que si cal es depurin responsabllitats. El PSC diu que la llita corra el risc de ser la llista per tapar el 3 per cent, el PP demana la compareixença de Mas al Parlament i Catalunya si que es pot.

Cap de setmana de força mobilitat a les carreters  pels molts que fan coincidir el final de les vacances amb el final del mes d'agost. Al llarg del cap de setmana s'espera que uns 270 mil vehicles tornin a l'àrea metropolitana de Barcelona.  Una movilitat a la que s'ha d'afegir els motls cotxes de l'operació estret que tornen del nord d''Àfrica cap al nord d'Europa.

No val a badar aquest és el missatge instal·lat al vestidor del Barça després de saber que s'enfrontaran al Bayer Leverkusen, la Roma i el BATE Borisov a la lligueta de la Champions. Messi va poder celebrar que la UEFA l'hagi escollit per segon cop millor jugador de l'any.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán