L'Informatiu: L'Informatiu - 25/08/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 25/08/15

25/08/2015 00:27:37
L'Informatiu - 25/08/15 L'Informatiu - 25/08/15
L'Informatiu - 25/08/15 00:27:37 25/08/2015
Sinopsis

 

Els pressupostos generals de l'estat per l'any vinent han començat el seu tràmit en el Congrés. El ministre d'Hisenda ha defensat aquest migdia uns comptes que han de mantenir el creixement de l'economia espanyola i la creació de llocs de treball i que inclouen l'incrment del sou dels funcionaris i les pensions. Aquesta tarda l'oposició defensarà les seves esmenes a la totalitat i criticaran uns pressupostos que consideren irreals i que, segons algunes formacions catalanes, obliden la inversió a Catalunya.

Més tranquilitat a les borses europees després de la caiguda d'ahir tot i que les asiàtiques han tingut una nova jornada negra.

Mentrestant segueix la precampanya. Raúl Romeva ha dit avui que en una Catalunya indepedent el castellà seguiria sent llengua oficial i que els ciutadans podran seguir sent espanyols. EL PP diu que Romeva viu al món de màtrix i el PSC demanen a Junts pel Si que deixin de repartir carnets de catalanitat. 

Nova polèmica a les zones més turístiques de Barcelona. Aquesta vegada per les infintat de patinets o els conegut con 'segways' que els turistes lloguen per conèixer de forma diferent la ciutat. Els veïns demanen que es controli millor, l'ajuntament treballa en regular-ho d'alguna manera i els empresaris exigeixen que se sancionin les conductes incíviques i no als seus negocis.

Aprofitant la jornada de descans al Barça, Piqué i Neymar han fet cap al Casino de Barcelona on s'està celebrant l'European Tour. El central confia que li rebaixin la sanció de 4 partits imposada després de ser expulsat a la supercopa d'Espanya.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán