L'Informatiu: L'Informatiu - 01/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/07/2015

01/07/2015 00:25:08
L'Informatiu - 01/07/2015 L'Informatiu - 01/07/2015
L'Informatiu - 01/07/2015 00:25:08 01/07/2015
Sinopsis
  • Almenys 15 detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra la màfia xinesa. Una organització criminal dedicada sobretot a l'explotació sexual de dones que eren obligades a prostituir-se en locals oberts 24 hores per pagar un suposat deute amb els arrestats que els havien falsificat la documentació. Hi ha hagut escorcolls a Barcelona ciutat i altres localitats de la demarcació com Badalona i Santa Coloma de Gramenet. L'Informatiu hem seguit des de primera hora l'operació i l'escorcoll d'alguns dels  locals on diverses dones exercien la prostitució. Els implicats en el suposat tràfic de persones dissenyaven les rutes d'accés al país des de La Xina a través de les fronteres europees.
  • Els partits polítics catalans dibuixen les estratègies de cara al 27-S. El PSC ha presentat l'esborrany de programa electoral, on abandona la idea d'una consulta legal i pactada per la independència, i proposa una reforma federal de la Constitució. Tampoc descarta un pacte amb altres forces d'esquerres, mentre que des de Convergència fan una crida a la unitat dels sobiranistes. 
  • Primer dia de les rebaixes d'estiu que els comerciants preveuen que siguin les millors des de l'inici de la crisi, amb un augment del 5 per cent de les vendes. Es calcula una despesa mitjana de 100 euros per persona i una facturació de 750 milions.
  • El festival Grec 2015 ja està en marxa. Anit va començar amb un concert gratuït a l'aire lliure, amb les actuacions de dues bandes locals, Obeses i Oques Grasses, amb la col·laboració de la banda municipal de Barcelona. Fins al 31 de juliol, el festival ofereix un centenar de propostes de teatre, dansa, música i circ. 
  • L'Argentina es classifica per la final de la Copa Amèrica després de golejar el Paraguai per 6 a 1. Messi no ha marcat cap gol, però, ha liderat el triomf del conjunt de Gerardo Martino amb tres assistències. El davanter blaugrana buscarà dissabte el primer títol amb la seva selecció davant l'amfitriona, Xile.
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán