L'Informatiu: L'Informatiu - 01/05/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/05/15

01/06/2015 00:27:29
L'Informatiu - 01/05/15 L'Informatiu - 01/05/15
L'Informatiu - 01/05/15 00:27:29 01/06/2015
Sinopsis

 

El Comitè Antiviolència a l'esport decideix a aquesta hora si aplica sancions per la xiulada a l'himne espanyol de dissabte en els moments previs a la final de la Copa del Rei al Camp Nou. Uns fets que han generat també força polèmica política. Pel PP cal fer modificacions legals perquè no es  repeteixin aquest fets, el PSOE creu que la sanció seria un error i el republicà Junqueras ha dit que entén que la gent ho faci però que no ho comparteix. 

Junqueras també ha descartat un pacte tripartit a Barcelona amb Ada Colau i el PSC. Avui també hem sabut que Fomento de Construcciones y Contratas ha obert una investigació interna per aclarir si entre els anys 2006 y 2007 hauria pagat comissions il·legals a Jordi Pujol Ferrusola a través d'una societat del fill gran de l'expresident. La constructora admet que les factures existeixen i que els responsables de l'època ja no treballen a l'empresa.  

Avui serem a Tarragona on segueixen molt pendents de l'arribada del turisme rus i us explicarem una activitat força freqüent per aquells que busquen una sortida a la crisi: la franquícia. Una quarta part de les que s'obren a tot Espanya ho fan a Catalunya. Una realitat a l'alça ja que moltes franquícies no impliquen una gran inversió i els bancs han obert l'aixeta del crèdit.

El Barça arrenca la setmana de la final de la Champions amb descans per a la plantilla. L'única preocupació dels blaugrana és Iniesta que va acabar amb una sobrecàrrega muscular la final de Copa. Una final que es recordarà sempre per l'espectacular gol d'un Leo Messi que somia amb tornar a conquerir el triplet. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán