L'Informatiu: L'Informatiu - 22/05/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 22/05/15

22/05/2015 00:26:12
L'Informatiu - 22/05/15 L'Informatiu - 22/05/15
L'Informatiu - 22/05/15 00:26:12 22/05/2015
Sinopsis

 

Últimes hores de campanya electoral. Els candidats envien avui els seus missatges al indecisos. Xavier Trias, acompanyat de Mas, ha reforçat avui el seu discurs sobiranista.  El candidat socialista Jaume Collboni s'ha definit com l'única referència de l'esquerra El PP es presenta com la candidatura dels barcelonins, Ada Colau creu que és l'única alternativa a Trias i Esquerra creu que encara tenen molt camí per recórrer. Demà jornada de reflexió i diumenge a les 9 s'obriran els col·legis electorals. 

Matí tranquil a les xarxes de Renfe i metro de Barcelona després de les incidències d'ahir que van afectar a milers d'usuaris. Avui encara seguia la indignació dels viatgers que ahir van patir els retards de Rodalies i que, en el cas del metro, van haver de sortir pels túnels. 

A L'Informatiu d'avui ens preguntarem què ha passat amb els ous blancs? Un 90 per cent dels que es venen i un 95 per cent dels que es produeixen són rossos. Ens diuen els experts que han estat els consumidors els que han fet decantar la balança. Després us expliquem si hi ha diferències entre uns i altres. 

Segueix el misteri sobre el futur de Luis Enrique al capdavant del Barça. Ahir Bartomeu va donar per fet que seguiria.  L'Audiència Nacional ha decidit enviar als jutjats de Barcelona el cas Neymar en el que estan acusats el president Bartomeu, el seu successor, Sandro Rosell, i el mateix Barça. Ara el jutge al que li toqui el cas haurà de decidir si redacta un nou auto d'obertura de judici oral o manté el que ja va fer el magistrat de l'Audiència. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán