L'Informatiu: L'Informatiu - 14/04/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 14/04/15

14/04/2015 00:27:32
L'Informatiu - 14/04/15 L'Informatiu - 14/04/15
L'Informatiu - 14/04/15 00:27:32 14/04/2015
Sinopsis

 

El ministre d'Exteriors insisteix en que l'aposta per la independència és una error i que avança per una camí que no porta enlloc. José Manuel García-Margallo ha fet aquestes declaracions després de la trobada que ell i Mariano Rajoy van tenir amb Artur Mas ahir a la cimera de Barcelona. El ministre també ha proposat que les autonomies es financiin les TV autonòmiques o la seva política exterior amb impostos propis.

A Catalunya, els preus van pujar un 0,7 per cent al març i deixa el global en - 0,3 %. Al Congrés aquesta tarda comença el debat de la reforma de la llei de l'avortament. El principal canvi serà que les menors hauran de demanar permís als pares per interrompre l'embaràs. Una reforma criticada per l'oposició però també per alguns diputats del PP que la consideren insuficient. 

La Universitat de Barcelona es converteix en el primer centre a Espanya que té els permisos necessaris per produir una vacuna cel·lular contra el VIH. L'objectiu és ajudar a un assaig que lidera l'Hospital Clínic de Barcelona. Després us explicarem què és la sala blanca, l'epicentre de tota la investigació. 

Sorpresa a alguns punts de la Noguera on han aparegut isards. Normalment és un animal que es mou per alta muntanya però últimament se l'ha vist a zones d'entre 300 i 700 metres d'alçada. De fet, els agents rurals han hagut de desplegar un dispositiu especial a la zona per evitar l'acció dels caçadors furtius.

Als esports, el Barça ja és a París on demà juga l'anada dels quarts de final de la lliga de campions. Luis Enrique s'ha endut tota la plantilla excepte el sancionat Dani Alves i el lesionat Tomas Vermaelen. Els blaugrana, que van perdre al Parc dels prínceps a la lligueta, consideren que serà clau mantenir la possessió de pilota.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán