L'Informatiu: L'Informatiu - 23/03/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 23/03/15

23/03/2015 00:28:06
L'Informatiu - 23/03/15 L'Informatiu - 23/03/15
L'Informatiu - 23/03/15 00:28:06 23/03/2015
Sinopsis

 

Susana Diaz pensa governar en solitari. Després de les seva victoria a les eleccions andaluses, creu que ara tindrà garantida la estabilitat amb els seus 47 parlamenaris. Al PP, reunió de la cúpula a Madrid. Rajoy admet la derrota al perdre 17 escons pero diu que el resultat no es pot extendre a tot Espanya. De la seva banda, Podem encara no ha decidit què farà amb la investidura i Ciutadans no hi votarà a favor. D'aquí un moment escoltem les lectures a  Catalunya dels resultats. Avui també destaquem un altre resultat a les urnes: així celebraven els alcaldes la victòria del sí a la creació del Moianès. Ara s'obire el procés per tal que el Parlament aprovi la creació de la comarca número 42 de Catalunya.

El Fiscal del cas Neymar demana dos anys i 3 mesos de presó per l'actual president del Barça i set anys i 3 mesos per l'expresident Rosell. Tot això després del clàssic d'anit. El Barça ja està a 4 punts del Reial Madrid a lliga després de guanyar 2 a 1 amb gols de Mathieu i Suárez. Pels blancs va marcar Cristiano en una primera part en la que els d'Ancelloti van fer patir de valent als blaugrana. Està la lliga decidida?  

La primavera ha començat amb un episodi de pluges espectacular. Avui és el Dia Meteorològic Mundial i serà un dilluns de molta meteo: una borrasca,  vent de llevant, mala mar, núvols i més pluja. Demà i fins dimecres a migdia encara temps insegur i fresca. A partir de llavors gaudirem d'un temps una mica més primaveral. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán