L'Informatiu: L'Informatiu - 19/02/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 19/02/15

19/02/2015 00:27:41
L'Informatiu - 19/02/15 L'Informatiu - 19/02/15
L'Informatiu - 19/02/15 00:27:41 19/02/2015
Sinopsis

 

Josep Antoni Duran i Lleida no descarta que Convergència i Unió es pugui presentar per separat a les eleccions del 27 de setembre si els convergents opten per la independència. En una entrevista als Desayunos de Televisió Espanyola, el líder de la federació al Congrés ha dit que la relació entre partits no passa pel millor moment i sobre algunes de les estructures d'estat que pretén començar a desenvolupar l'executiu català abans de la cita amb les urnes.

Salut confirma que l'epidèmia de grip arribarà aquesta setmana al seu pic màxim, i manté, que tot i les denuncies de treballados i usuaris, els serveis d'urgències no estan col.lapsats. Fins ara, hi ha hagut 185 casos greus, la majoria d'un subtipus que no està cobert per la vacuna. 

A L'Informatiu avui us explicarem la història del científic català, Oriol Mitjà. Treballa a Papua Nova Guinea i ha descobert que un antibiòtic podria eradicar el pian, una malaltia tropical crònica que afecta a milers d'infants de països pobres. L'investigació es publica avui a una de les principals revista mèdiques del món.

Són imatges de com la comunitat xinesa a Barcelona ha donat la benvinguda a l'any nou. És l'any de la cabra i els experts diuen que seran un periode de molta pau i que els nascut sota el seu signe seran persones afables i educades.

Avui comença a las Palmas de Gran Canària la Copa del Rei de bàsquet. El Barça obrirà la competició davant el València a les set de la tarda i en directe per Teledeporte. Xavi Pascual té els dubtes de Navarro, Lampe i Jackson.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán