L'Informatiu: L'Informatiu - 10/02/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 10/02/15

10/02/2015 00:25:23
L'Informatiu - 10/02/15 L'Informatiu - 10/02/15
L'Informatiu - 10/02/15 00:25:23 10/02/2015
Sinopsis

 

El govern català creu que Artur Mas va donar les explicacions necessaries sobre el cas Pujol després de la seva compareixença d'ahir on va desvincular a l'executiu, al seu partit i a ell mateix de les presumptes irregularitats de la familia de l'expresident. Unes explicacions que no han convençut gens als grups de l'oposició. Socialistes, populars i Iniciativa diuen que Artur Mas no va resultar convincent. 

Després de tres anys de caigudes, la venda d'habitatges a pujat un 3,8 per cent a Catalunya al 2014, per sobre de la mitjana a tot Espanya. Els experts adverteixen que l'estoc de pisos que van quedar per vendre durant la crisi ja s'està esgotant a Barcelona i l'àrea metropolitana. A la resta de territori, encara n'hi ha molts de buits.

Més de 66 mil estudiants de quarta de secundària han començat avui les proves de competències bàsiques, uns exàmens que serveixen per esbrinar el nivell dels alumnes quan acaben l'ensenyament obligatori i que no repercuteixen en la nota final. Aquest curs les proves són obligatòries per evitar el boicot que es va fer l'any passat.

A L'Informatiu ens acostarem a l'espai que Barcelona ha cedit a diversos artistes urbans per poder mostrar les seves creacions. Una forma de combinar les necessitats dels grafitaires i el respecte a l'espai públic.

A L'Informatiu hem estat amb dos dels investigadors britànics que podran aplicar la tècnica de reproducció assistida aprovada fa una setmana pel parlament britànic que permet utilitzar material genètic de 3 persones per evitar determinades malalties.

Barça i Espanyol preparen les semifinals de la Copa del Rei. Els blaugrana reben demà el Vila-real després de 9 victòries seguides però Luis Enrique avisa dels perills del rival. Els blanc-i-blaus visiten l'Athletic de Bilbao amb les baixes de Cañas, Abraham i Alvaro i el dubte de víctor Sánchez.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán