L'Informatiu: L'Informatiu - 21/01/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 21/01/15

21/01/2015 00:28:14
L'Informatiu - 21/01/15 L'Informatiu - 21/01/15
L'Informatiu - 21/01/15 00:28:14 21/01/2015
Sinopsis

 

Esquerra fa valer el pacte amb Artur Mas i a la sessió de control al govern li demanen més decisions que impliquin la creació de les denominades estructures d'estat. El president els ha dit que ja ho estan fent i que poden aportar més suggerències. Mentrestant, socialistes, PP, Ciutadans i la CUP han criticat l'avançament electoral. Artur Mas ha dit que no tenia cap més opció. 

Els mossos investiguen un possible nou cas de violència masclista a Terrassa. Una dona de 39 anys ha aparegut morta amb signes de violència al seu domicili, i la seva parella, un home de 44 anys,  s'ha suïcidat. Si es confirma, seria el primer cas de violència masclista aquest any a Catalunya. L'ajuntament de Terrassa ha decretat dos dies de dol. 

Operació dels Mossos d'Esquadra a Lleida contra la banda juvenil coneguda com "Lobos callejeros". Hi ha una dotzena de detinguts, alguns d'ells menors d'edat, que podrien estar al darrera de diversos robatoris amb violència.

A L'Informatiu us presentarem el nou protagonitsa del zoo de Barcelona .Es tracta d'una cria de mangabei gris, una de les especies de primat que esta en risc d'extinció. Els responsables del recinte ho consideren tot un èxit en lluita contra la seva desaparició. 

El Barça rep aquest vespre l'Atlètic de Madrid a l'anada dels quarts de final de la Copa. Luis Enrique tornarà a apostar pel trident Messi, Neymar i Luis Suárez que ja va donar el triomf als blaugrana a l'últim partit de lliga contra els matalassers. Xavi és la principal novetat en la convocatòria.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán