L'Informatiu: L'Informatiu - 19/01/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 19/01/15

19/01/2015 00:27:55
L'Informatiu - 19/01/15 L'Informatiu - 19/01/15
L'Informatiu - 19/01/15 00:27:55 19/01/2015
Sinopsis

 

Primer episodi de neu d'aquest hivern a cotes baixes i fora del Pirineu. Les precipitacions han deixat imatges de localitats enfarinades a partir dels 800 metres i per sobre de 1200 es poden acumular gruixos de fins a 20 centímetres. A la resta dia de pluja i temperatures de rigorós hivern. Protecció Civil manté activat en fase d'alerta el pla neucat tot i que, fins ara, no hi ha incidències destacades. 

Esquerra Republicana retira les esmenes a la totalitat que mantenia a cada un dels departaments a canvi de seguir negociant els comptes que, d'aquesta manera, es podrien aprovar definitivament a prinicpis de febrer .  Els partits de l'oposició critiquen que aara Esquerra sigui favorable a uns comptes que rebutjava fa unes setmanes.

El 40% de les queixes que arriben a la sindicatura de greuges tenen l'origen en polítiques socials, més que en qüestions administratives. L'any passat, les actuacions del síndic van crèixer un7,4%.  Ho ha explicat Rafael Ribó en la presentació del informe anual de la sindicatura. També ha explicat que les queixes per qüestions lingüístiques no arriben al 1%. 

Una fórmula numèrica  conclou que avui és el dia més trist de l'any. Ho fa en base al fred de l'hivern, als dies que ja han passat de Nadal o al fet que molts dels propòsits d'any nou no es podran complir. A L'Informatiu veurem si ho percebem d'aquesta manera i què n'opinen els experts.

El Barça tanca la primera volta amb una bona dinàmica després de guanyar el Deportivo per 0 a 4. Leo Messi va liderar el quart triomf seguit dels blaugrana amb el seu vint-i-dosè triplet a la lliga... els mateixos que Zarra i un menys que Cristiano. Luis Enrique va repetir alineació per primera vegada aquesta temporada.  

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán