L'Informatiu: L'Informatiu - 14/01/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 14/01/15

14/01/2015 00:27:53
L'Informatiu - 14/01/15 L'Informatiu - 14/01/15
L'Informatiu - 14/01/15 00:27:53 14/01/2015
Sinopsis

 

Tot apunta a que serà aquesta tarda quan es produeixi la reunió entre Artur Mas, Oriol Junqueres i les organitzacions sobiranistes. Un últim intent per intentar recompondre la divisió entre els independentistes alhora de fixar l 'avançament de les eleccions autonòmiques catalanes que s'aclarirà demà. Un avançament que Mariano Rajoy veu innecessari perquè no ajudaria a consolidar la recuperació econòmica, ho ha dit aquest matí des de Grècia.

Cues a primera hora al les llibreries i quioscos de tot França per aconseguir un dels 3 milions d'exemplars de la revista. A Catalunya els 190 números que s'han demanat no arribaran fins divendres. La revista que es troba ja és l'edició del Jueves dedicada al Charlie Hebdo. 

Catalunya torna a batre el rècord de turistres estrangers i al 2014 es va rebre més de 16 milions 700 turistes estrangers, un 7,2 per cent de l'any anterior. La caiguda del turisme rus es va compensar amb l'augment dels vinguts d'altres paisos europeus. A l'aeroport de Prat es va batre un rècord històric amb 37 milions i mig de passatgers. 

 

A L'Informatiu veurem les últimes inspeccions que l'ajuntament de Barcelona està fent al districte de Nou Barris de Barcelona a pisos que les entitats financeres tenen buits. Si, després d'una negociació no es cedeixen a lloguer social, podrien ser sancionats. A Girona, on ja s'han posat algunes multes, encara no n'han cobrat cap. 

L'Espanyol ja és als quarts de final de la Copa del Rei després de guanyar el València a Cornellà per dos a zero. L'equatorià Felipe Caicedo va capgirar l'eliminatòria amb dos gols a l'últim quart d'hora del partit. L'equip de Sergio González s'enfrontarà ara al guanyador del Sevilla-Granada.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán